2821
2789
عنوان

سن جنین چطور محاسبه میشه

286 بازدید | 33 پست

از زمان آزاد سازی تخمک هفته حساب میشه؟ چون تو سایت زدم کی اقدام کنم کی بدنیا میاد دیدم هفنه تخمک گذاری هم جزو هفته اول جنین حساب کرده !

آخرین هفته ای که توش پریودم بودی حسابه

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همین بود سوالم.بعد از لانه گزینی سنش حساب میشه یا از همون اول رابطه و اقدام.

از اولین روز آخرین پریودت حساب میشه

یعنی دو هفته قبل اقدامم حساب میکنن

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

از روز ۱۴ سیکل درنظر میگیرن معمولا. یعنی همون روز تخمک گذاری

سونوگرافی هم که بری با توجه به سایز و رشدش دقیق تر میگن

دانشجوی پزشکی، فراری از بیوشیمی، عاشق کتاب، پیشیای پشمالو و قهوهی داغ☕

منم همین بود سوالم.بعد از لانه گزینی سنش حساب میشه یا از همون اول رابطه و اقدام.

از همون روز لقاح

تا لانه گزینی حدودا دو هفته میشه

دانشجوی پزشکی، فراری از بیوشیمی، عاشق کتاب، پیشیای پشمالو و قهوهی داغ☕

سونوی ان تی

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

2825
2823
2791
2779
2792