2777
2789

مادرشوهرم در ظاهر خیلی با من خوبه

مثلا جلوی همسرم یا پدرشوهرم همش با من مهربونه

ولی تنها که میشیم یه سری حرفایی میزنه که من واقعا دلم میشکنه

عادتم ندارم بیام برای همسرم تعریف کنم مگه اینکه اون حرف چقدر سنگین باشه اشکمو در بیاره که بگم، بازم به همسرم میگم چیزی بهش نگه تا فکر نکنه خبرچینم

از طرفی اون لحظه خودمم نمیتونم هیچی بگم چون مطمئنم ده تا میزاره روش میره پدرشوهرمو پر میکنه

مثلا از خواهرم ایراد میگیره از لباسام ایراد میگیره یا از دخترایی که دوست داشته بره قبلا خاستگاریشون میگه

منم دیگه بدم اومده ازش

من هر روز زنگ میزنم خبر مادرمو میگیرم چون راهمون دوره تنهاست میترسم دلش بگیره توی خونه

حالا پریروز رفته بودیم خونه مادرشوهرم میگه تو برای مامانت هر روز زنگ میزنی برای من زنگ نمیزنی منم گاهی لج میکنم میگم برات تا یک ماهم زنگ نزنم

به پسرم زنگ میزنم خبرشو میگیرم از توهم خبر نمیگیرم

منم گفتم اکثرا شارژ ندارم گفت از این به بعد برام هر روز زنگ بزن

منم واقعا حوصلشو ندارم خیلی از چشمم افتاده با کاراش اصلا زنگ بزنم چی بگم بهش فقط بلده مردمو مسخره کنه ایراد بزاره روی بقیه

حالا چیکار کنم؟ بنظرتون براش هر روز زنگ بزنم یا ولش کنم همون دو سه هفته یکبار زنگش بزنم

اول تنها نشو دوم تنهام شدی خودت مشغول ب کاری کن

سوم حرفاش برا پیریش هست بیشتر دوس داره صحبت کنه نمیدونه چی بگه مکالمه نادرست انتخاب میکنه

حالام ک مبگه زنگ بزن به خاطر هدا بزن اما نه هر روز هر وقتم میزنی کم صحبت کن فقط حال خودش بپرس وارد حاشیه نشو

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم هرروز زنگ میزنم درحد سلام خوبی و حداحافظ مادرشوهرم خانوم خوبیه ولی اگه خوب نبود هفته ای یه بارکافی بود

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

اصلا زنگ نزن بهش

هر دفعه شوهرت زنگ زد تو ام بگیر یه سلام احوال بکن یا اگه زنگ زد به شوهرت از تو پرسید به شوهرت بگو بهش بگه فلانی سلام میرسونه

حریم خودتو داشته باش تا حرمتا حفظ بشه و نخواد دائم مزخرف بهت بگه سنگین باش باهاش

اول تنها نشو دوم تنهام شدی خودت مشغول ب کاری کنسوم حرفاش برا پیریش هست بیشتر دوس داره صحبت کنه نمیدو ...

ببیین من مادر خودم اهل اینه همش غر بزنه برا همین زنگ میزنم خیلی کوتاه میکنم حرف ها رو یا سعی میکنم حرف به مسیر درست جهت بدم

مادرشوهرمم کلا حرف در بیار هست یه جیز بگی یه چیز درمیاره با اونمزنگ میزنیم خیلی مختصر و کوتاه حال احوال وسلام

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
اول تنها نشو دوم تنهام شدی خودت مشغول ب کاری کنسوم حرفاش برا پیریش هست بیشتر دوس داره صحبت کنه نمیدو ...

گاهی وقتا ناخواسته تنها میشیم

مثلا برای اشپزی کمکش میکنم یا...

پیرم نیست فکر کنم۴۵سالش باشه

همش یه ایراد میزاره روم یه سری گفت این مانتوت خیلی تورو سیاه میگه

یه بار میگه اینجای خونه رو بد چیدی

یه بار میگه چرا اینقدر صورتت پر شده مگه ارایشگاه نمیری

توی همه چی دخالت میکنه