2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین به مادرشوهرتون زنگ میزدین

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 36 پست
راست میگی واقعا جدیدا که هر چی میگه میگم اره راست میگیمیگه این ظرف جاش اونجا بهتره میگم اره باید عوض ...

آره نادیدش بگیر و کار خودت بکن

زیادم دم پرش نرو

افسار زندگیتو بگیر دستت بذار اونم جلز ولز کنه

خدا خودش میبینه کی ظالمه الکی که نیست

ای بابا خدا بهت صبر بده خواهر

تو زندگی مشترک ادم باید یجایی کم شانس شه

هر چند از شوهر و پدر شوهر شانس اوردم

مادرشوهر یه تنه خراب کرده همه چیو

با پررویی تمام اونروزی میگه شوهرت که میره سرکار باید درو از بیرون قفل کنه خطرناکه 😂

خداروشکر نمیدونه من خیلی از روزا تنها یا با دوستام میرم بازار، دکتر، یا جاهایی که واجبه

وگرنه داستان درست میکرد😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر روز زنگ نزن اون دیگه مدیریت خودت میطلبه همچی رو نگیبعدم نیت و قلبت رو ثاف کن بخاطر خدا بزن ب چشم ...

اونکه صد در صد ولی من واقعا مشکلی ندارم همسرم بخواد روزی ده بارم باهاش تماس بگیره

من بار هاهم به مامانم گفتم که من وظیفمه بیام خونتون همه جارو برق بندازم و کمکت کنم ولی همسرم اگه کاری کنه لطف کرده

در عوض منم برم خونه ی مادرشوهرم یه لیوان اب کنم لطف کردم ولی همسرم وظیفشه هر کاری مادر و پدرش میخوان انجام بده براشون

تو زندگی مشترک ادم باید یجایی کم شانس شه هر چند از شوهر و پدر شوهر شانس اوردم مادرشوهر یه تنه خراب ک ...

یه وقت یه کلید برای خودش نسازه خودش بیاد درو قفل کنه از بیرون؟.والا آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه یه آجر بده بزنم تو سر خودم

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

بیخیالش نمیخواد هر روز زنگ بزنی

من قبلاً برا مادر شوهرم شارژ میزدم بهش زنگ میزدم دیدم همش زنگ میزنع جاریام شاید سالی یبار به من زنگ بزنه منم دیگ ن بهش زنگ میزنم نه شارژ میفرستم اعصاب خودم

من هنوز که هنوزه بعد چند سال زندگی هیچوقت مفرد صداش نمیکنم میگم شما، بیارم براتون، بخورین،کلا از کلم ...

خودتو سرسنگین بگیر

هرازگاهی نامنظم زنگ بزن

یه بار ۳ روز بعد یه بار یه هفته بعد

گفت بگو انقدر مشغله و درگیری زیاده دیگه هر وقت میتونم تماس میگیرم باهاتون!