2777
2789
عنوان

رابطه ایی ک فک و فامیل بفهمن

207 بازدید | 17 پست

بچه من یکی از فامیل های مامانم از من خوشش اومده میگه بیا آشنا شیم دوست شیم بعد از اینکه تو دانشگاهت تموم شد بیایم خواستگاری😐

حوصله رابطه ندارم که هیچ حوصله رابطه با فامیل هم ندارم فردا نه پس فردا یه آتو میگیره زندگی آدم زهرمار میشه

ولی بابام و مامانم میگن آشنا شید پسره خوبه عاقبت😐

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اصلا آشنا نشو برای طولانی مدت ، اگه قصدش واقعی هس در حد دو سه ماه آشنا بشی همه چی دستت میاد، وگرنه رابطه طولانی اونم با فامیل ابدأ خوب نیس، ازت آتو بگیره و پا پس بکشه، کلاهت پس معرکه هس، فردا پس فردا بعد از کات بره پشت سرت هزارتا راست و دروغ بگه، خوشم اومد که خیلی عاقلی که پیش بینی میکنی و فوری احساساتی نمیشی

اگه پدرو مادرت میگن انجام بده

پدر و مادرم پسره رو میشناسن میگن پسره خوبیه

ولی خب من خودم تازه یک رابطه ام رو تموم کردم واقعا آمادگی ندارم

منم قرار بود با فامیل ازدواج کنم

پسرعموم اومد خاستگاریم همه گفتن چون مورد خوبیه باهاش اشنا شو

نزدیک دوسال باهم بودیم اخرش هیچی نشد

هنوزم که هنوزه تو فامیل همه با ترحم نگام میکنن یا رفتار میکنن

بنظرم اگه قراره اشنا بشین به هیچکس نگید بین خودتون بمونه

نه اصلا آشنا نشو برای طولانی مدت ، اگه قصدش واقعی هس در حد دو سه ماه آشنا بشی همه چی دستت میاد، وگرن ...

مرسیی عزیزم

منم همینو میگم ولی مامانم اینا میگن آشنا شو

مادر پسره میگه آشنا شو کنکور بده میایم خواستگاری عقد کنید تا بعد از دانشگاه😐

حالا آشنا شو باهاش شاید خوشت اومد فامیل نزدیک که نیست پس اوکیه

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

منم قرار بود با فامیل ازدواج کنمپسرعموم اومد خاستگاریم همه گفتن چون مورد خوبیه باهاش اشنا شو نزدیک د ...

والا به این مردها و پسرا نمیشه اعتماد کرد اومدیم و کات کردیم رفت همه جا جار زد این با من بود

پسره خیلی خوب و خوشگله شخصیت هم داره ولییی فامیل خداوکیلی خیلی دردسره

مرسیی عزیزم منم همینو میگم ولی مامانم اینا میگن آشنا شو مادر پسره میگه آشنا شو کنکور بده میایم خواست ...

ببین گلم این یعنی 5 شش سال در یک رابطه ی بلاتکلیف بمونی، که آخرش ممکن هست هزاران مشکل پیش بیاد آخه با چه عقلی میگن دوست بمونید برای چندین سال، نمدونم چرا حس خوب نگرفتم، تو بگو دو سه ماه آشنا بشیم اگه به توافق رسیدیم عقد میکنیم وگرنه من این همه سال نمیتونم در رابطه ی بلاتکلیف بمونم، ابدأ قبول نکن گلم