2777
2789
عنوان

درد دل یک دانشجو مهاجر

469 بازدید | 37 پست

من خارج کشور دانشجوم نپرسید کجا و چجور ک نمیتونم اینجا امار بدم

با فامیل ارتباطی ندارم چند ماهی یبار شاید ب خاله ای اینا پیام بدم

اما مامانم با خالهام صمیمیه

وقتی بعد دو سال رفتم ایران مامانم ب دوتا از دختر خالهام ک شهر من دانشجو بودن گف فلان ساعت میرسه بیاید بریم فرودگاه استقبالش اونا گفتن امتحان داریم نیومدن اما بعد با مادراشون اومدن خونمون سر زدن اما من چون نیومدن فرودگاه خیلی ناراحت شدم چون اگ خودم بودم خالم اینجور میگف ب احترام خالم میرفتم صد درصد

بعد ک ایران بودم ب یکی دیگ از خالهام پیام دادم احوالپرسی خواستم بگم با بچهات بیاین خونمون جون کوچیکن تا من هستم کلا سین زد ج نداد ک بعد ک من رفتم مامانم گله بش کرد گف خیلی حالم بد بود

بقیه خالهام ن پیام دادن بکن رسیدن بخیر ن هیچی بعد جمع بودن خونه پدربزرگم ی شهر دیگ منم اون شهر بودم اما خونه فامیل پدری اونا میدونستن من اون شهرم اما بازم نگفتن بیا ببینیمت

حتی با دختر خالم بیرون بودم برگشتنی مادرش ز زد گف با منه بازم حتی نکف بش بگو بباد اینجا ببینبمش

اون بکی خالم رفتبم در خونش با مادر برادرم ی چیزی بش بدیم بعد گفتم عه این خونتو من ندبدم حتی ی سر کشیدم اونم میگ خو بمونید خو بیابد داخل اما فقط ب حالت تعارف

در کل حس میکنم برا هیچکس اهمیتی نداشتم و خیلی ناراحتم بعد دوسال ک رفته بودم ایران شعور و معرفتشون در این حد بود خیلی دلم شکست و احساس تنهایی کردم

مادرم هم بعد این داستانها خ ناراحت شد گله کرد و ازشون فاصله گرفت

الان بخاطر مادرم هم ناراحتم ک بخاطر من از خانوادش فاصله گرفت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا حق داری خیلی بی معرفتن

جدی ؟ خوشحالم حق رو بمن دادی😑چون مامانم میگ خب درسته اونا سراغتو نگرفتن اما تو میرفتی بشون سر میزدی تو کوچکتری الان مطمنم ناراحتن نرفتی پیششون 😑

یعنی اگر بفهمه قراره ۱ درصد، آبیاری گیاهان دریایی قبول بشم خودشو آتیش میزنه

اینا مریضن خودشون نتونستن زندگی تو رو داشته باشن باید به بدبختی هاشون برسن حالم از آدمای حسود به هم میخوره هیچ وقت تو زندگیم ذره ای حسادت به هیچ کسی نکردم

واقعا حق داری عزیزم بهت حسودی میکنن مطمئن باشمنم تجربه تو رو داشتم دقیقااا فاصله بگیر

تجربتو تعریف مبکنی دردم کم بشه؟ 😂اک بدونم از حسادته ناراحت نمیشم اما حس میکنم من ایراد دارم مامانم میگ گرم صمیمی نیستی

جدی ؟ خوشحالم حق رو بمن دادی😑چون مامانم میگ خب درسته اونا سراغتو نگرفتن اما تو میرفتی بشون سر میزدی ...

نه بابا کوچیکتری درست ولی باید بزرگتر هم بزرگتری کنه تا کوچیکتر یاد بگیره

نه بابا کوچیکتری درست ولی باید بزرگتر هم بزرگتری کنه تا کوچیکتر یاد بگیره

از واتس اپم همشون حذف کرذم جز اون خالم ک شیرینی خرید اومد دیدنم بنظرت از اینستا حذفشون کنم؟ دلیلی ک حذف نکردم این ک زندگیمو ببینن بیشتر فشار بخورن

میدونی گاهی فک میکنم از حسادته بعد مبکم ن مشکل از توعه ک رابطه صمیمی باشون نساختی و اینجوری ذهنم درگ ...

نه اصلا اینطور نیست. تقریبا تو این شرایط هستم .دفعه اول که رفتیم شهر خودمون همین رفتارارو داشتن .الانم چند ساله نه زنگی نه تلفنی، اوایل ناراحت میشدم ولی الان اصلا، خوبه یکم واقع بینانه اطرافیانتو بشناسی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اها یعنی بی کس کار زندگی کنم ؟ اما حرفتم قبول دارم

ن عزیز دلم اما یجوری زندگی کن ک توجه از بقیه رسید ک چ به نرسید نشکنی.ینی انقد غنی کن خودتو با ارزش دادن ب خودت انقد ب خودت محبت کن خودتو سرزنش نکن حامی خودت باش ک تا این حد از بیرون احساس نیاز نکنی

مهرطلبی رو بزار کنار.میدونم میفهمم احساس نیاز میکنی و غمگین شدی اما تایید و توجه و از خودت بگیر اینج ...

من این حدفتو با عرض معذرت قبول ندارم ..اونی که فقط بینیازه خداست....انسان به همدم نیاز داره ربات که نیستیم...در ضمن صله رحم عمر رو زیاد میکنه و خیلی روایات در مورد خویشان هم تو قرآن هم احادیث هست...البته اگه معتقد هم نباشی روانشناسان هم از نظر علمی اینو تایید میکنن