2821
2789

منم همینم

اینقد گریه میکنم تا سرم درد بگیره خوابم ببره

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🔆

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هورمونا به هم میریزن احساسی میشی

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

مشکلی داری یعنی غمی تو دلت است

مشکلات که زیاده ولی بعضی وقتا واقعا نمیدونم واسه چی دارم گریه میکنم فقط بعدش یه حس خالی شدن بهم دست میده

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🔆

مشکلات که زیاده ولی بعضی وقتا واقعا نمیدونم واسه چی دارم گریه میکنم فقط بعدش یه حس خالی شدن بهم دست ...

دقیقن منم همین حالو دارم دلیلی ندارم ولی گریه میکنم

درخواست ممنوع 🚫درس بزرگی از زندگی گرفتم و همین باعث شد از جام بلند شم ☺️❤️

دقیقن منم همین حالو دارم دلیلی ندارم ولی گریه میکنم

خسته شدم دیگه عادت کردم

افسردگی؟ خاطره بد؟

اره اینم است ولی

اون موقع بدون هیچ دلیلی گریه میاد نمیدونم واسه چی گریه میکنم فقط گریه میاد

درخواست ممنوع 🚫درس بزرگی از زندگی گرفتم و همین باعث شد از جام بلند شم ☺️❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز