2821
2789

من یه پسرخاله خیلی پولدار دارم بخاطر مراقبت از خواهرش ازدواج نمیکنه چون مریضه کسی هم بالاسرش نیست امکان ازدواجم نداره همیشه میگه من ازدواج کنم اون اواره میشه خب اینکه دوست دختر داشته باشه یا نه واقعا به ما مربوط نیست مهم اینه خیلی خوش اخلاق و مردم داره و همکار دوست پسر سابقم هست

حالا چون همسن دوست پسر سابق منه و اون همیشه بهش حسودی میکرد که از این جلوتره هی میگفت پسرخالت خیلی خوشگل خوشتیپه چرا مجرده منم هی میگفتم کم خاله زنکی باش به توچه اخه اون مراقب خواهرشه

خلاصه هی از ثروت اون میسوخت دیگه کات کردیم و امروز بعد سه ماه تماس گرفته کاش جواب نمیدادم

هی تعریف میکرد بحث کشوند به پسر خاله م گفت هنوز مجرده چرا زن نمیگیره منم اروم گفتم خب بهت گفتم مراقب خواهرشه نمیتونه ازدواج کنه گفت نه بابا من رفتم آمارش دراوردم ماشین ۷ میلیاردی انداخته زیرپاش مردم میگن دختربازی میکنه

خیلی عصبیم کرد بهش گفتم اندازه تو که نکرده با زن شوهردار و طلاق گرفته هم بودی عقده ای شدی الکی میگفت من نکردم گفتم ژن پدرت رو داری که چندتا چندتا زن گرفته برو خودتو درست کن کاش بعد چندماه جوابش نمیدادم حالمو بهم میزنه انگار زنیه

گفتم با هرکی وصلت کنی خانوادشو نابود میکنی از بس دنبال حرف و خاله زنکی

حالم بهم خورد واقعا

بلاک کن

شکر خور پسرخالتم هست پناه برخدا!!!!!!!

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

بخدا به عمرم مرد خاله زنک ندیدم اینطوری در این حد!

داییم هم ادم معروفیه یبار اومد توی اکسپلور همینطوری بهش نشونش دادم خواست بترکه سریع گوشیش برداشت زنگ زد داییش گفت دایی ماشاالله الان با کت شلوار تو خیابون دیدمت تو افتخار مایی ماشالله برای ثروتت همینطوری هی داشت میسوخت🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحال خواهرش همچین داداشی داره واقعا بخاطر خواهرش ازدواج نمیکنه ؟ ببخشید برام جای سوال شد مشکل خو ...

نه فوت شدن خواهرش تصادف کرد نمیتونه زندگی عادی داشته باشه

بخدا به عمرم مرد خاله زنک ندیدم اینطوری در این حد! داییم هم ادم معروفیه یبار اومد توی اکسپلور همینطو ...

اون دیگه چه اسکولیه😂😂😂

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🖤۱۰/۱۸_۱۰/۱۹🖤

مگه نمیگی کات کردی؟ دیگه جوابشو نده و نزار به فامیلات و اینا توهین کنه،طرف حسود و عقده ای عه،انگار اومده حالتو خراب کنه

من اگه جات بودن بلاکش میکردم و تمامم🤷🏻♀️

حالا چرا به زنها توهین کردییی

عجبا

چرا فکر میکنید فقط زنها حسودن؟

چرا فکر میکنید هر صفت بدی متعلق به زنهاست

مردا نور علی نور هستند و امام هر دو عالم؟؟

خوشم نیومد که میگی انگار زنیه

ارزش پایین نیارید لطفا

خودمون هم به خودمون توهین میکنیم بعد میگیم چرا ادعا برتری جنسیتی دارن مردا😬😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز