2821
2789

رفتم سالن کار کنم لاین ناخن طرف صاحب سالن خودشم ناخنکاره و کارای دیگم بلده

آشنا هم هست خودش گفت بیا تو سالن من کار کن اما از وقتی رفتم همش مشتری هایی که میان که ناخن میخوان خودش میزاره و هی به من میگه تبلیغ کن مشتری بیاد برات قیمتتو کمتر کن

بابا تو اگه قیمت کم کردی دیگه نباید درصد به کسی بدی اما من باید به تو درصد بدم هی میگه مشتری سالن باید به نحو احسنت انجام بدیه باید فلان کنی باید بهمان کنی نمدونم این تیشرت بپوش اون شلوار بپوش موهاتو اینجوری کن ارایشت اونجوری باشه منم دوماه تحمل کردم

اما دیگه پیامش دادم گفتم اینجوری نمیشه من نمتونم قیمت ۴۰۰ خورده رو بگیرم ۳۰۰ و درصد هم بدم صرف نمیکنه و اینکه مدام داری اعتماد به نفس منو خورد میکنی جلو مشتری میگی شیک و مرتب بزن کی اعتماد میکنه دستشو بده من و....

بد کاری کردم 😔؟

حالا زنگ زده میگه حالا که محکم حرف میزنی من دیگه هر مشتری سالن اومد میدم دستت بزن درصد هم نمخوام اما باید به نحو احسنت انجام بدی منم میگم نمخوام اینجور دیگه فایده نداره انگار التماس کردم مشتری بده

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلا کار کن همزمان هم برو چنتا سالن ببین برو یجای دیگه خودت راحت کن

نه دیگه جایی که زشت کاری شد دیگه موندن فایده نداره

راستش بنظر من دوستت داشته که این حرفارو بهت زدهدرصد گرفتن که خب طبیعه ولی راجب پوشش و اینکه اول کمتر ...

مشتری سه تا اومد تو یک روز همشو خودش زد این دوست داشتنه؟

خوب کردی ناراحت نباش ،بغضی وقتا ادم ها باید بفهمن که ادم دل داره

چقد تحقیر بابا منم آدمم بسمه دیگه

از خودش تعریف از من تخریب

خب شاید مشتریا با خودش میخوان نمیدونم به هرحال حرمتا دیگه شکسته برو یجای دیگه

نه مشتری زنگ میزنه برای کار دیگه میاد بعد اونجا میگه ناخن میخوان خب اون باید ناخنکارشو معرفی کنه نه اینکه همش خودش بزنه

بعضی ها خیلی خوب بزرگ بین و تخریب کنن

فقط تو درکم کردی

بقیه نمیدونم اصلا متن رو خوندن یا نه

همش داره ایراد میگیره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792