2821
2789

حدود دوماه پیش با پیجش تو اینستا آشنا شدم خیلی رویایی بود شبیه سازی موهای ابرو با میکرو😭😭😭😭😭😭

پول هامو جمع کردم برم vip هم رفتم الان دو ماهه میگذره ترمیم رفتم.همسرم مسخرم میکنه ابروهام نه تنها کرکی مویی نشد خط های خیلی سیاه و زشت برام زده سنم رفته بالا بیبی فیس بودم الان پیرزن شدم شبیه نمونه های پیجش نیستم .ساده بودم نمیدونستم اونا فتوشاپه....کاش پام میشکست نمیرفتم.خود پرسنل هم میکرو نداشتند اگر خوب بود چرا خودشون نزده بودن بیشتر نچرال بودند. خواهش میکنم دوستان هرکس میدونه چجوری پاکش کنم بگه احساس میکنم موهای ابروهام ریزش هم گرفته.... از ریمو میترسم که زخم ایجاد کنه .خواهش میکنم کمک کنید من قیافه ی قبلمو میخوام😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عکس چیزی مشخص نیست ، از کل ابروهات عکس بده

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

منم همونجا رفتم چندسال پیش و گند زدن به ابروم، اولش هم گفتن نهایتا یه سال میمونه ها ، اما هنوز که هنوزه نرفته

میدونم هر چی دستکاری کنم بدتر میشه بیخیالش شدم

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
عزیزم نمیتونم عکس واضح بدم اما یک خط های پر رنگ مشکی زشت هست

چون من پارسال البته یه جای معتبر زدم ،مشکلی نداشتم

گفتم ببینم منظورتون از پیرزن شدن چیه

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
منم همونجا رفتم چندسال پیش و گند زدن به ابروم، اولش هم گفتن نهایتا یه سال میمونه ها ، اما هنوز که هن ...

واقعا هنوز نرفته؟ من دلهره گرفتم دیشب نشستم یک عالمه گریه کردم میخواستم خوشگل شم اما به جاش سنمو بردم بالا

2825
2823
2791
2779
2792