2777
2789
عنوان

آخرین روز بارداری

140 بازدید | 12 پست

بچه ها امروز آخرین روز بارداریمه😍، دوم خرداد ب امید خدا زایمانمه سزارین بچمم پسره، هرکدومتون لایق دونستین لطفا ب نیت سهولت زایمانم و سلامتی کامل نی نی و من یک بار ذکر لاحول_ولاقوة_الا_بالله_العلي_العظيم رو بگه🙏

ان شاء الله خودتون زودتر از من حاجت روا بشین🙏

اونا ک تو راهی دارن صحیح و سالم بارشونو زمین بزارن🙏🌺

اونا ک مشکل باروری دارن ب حق همین ماه عزیز ان شاء الله تا سال دیگه این موقع نی نیاشون صحیح و سالم بغلشون باشه🙏🌹

پیشاپیش از لطف همه مهربونا ممنونم😍🙏😍🌺🌸🌺🌸

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

انشاالله

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله به سلامت فارغ شی وگل پسرت وبغل کنی واسه منم دعا کن عزیزم من یبار بچم واز دست دادم الان باردا ...

خیلی ممنون از لطفت. ان شاء الله ک براحتی بارتو زمین بزاری و صحیح و سالم بغلش کنی 🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
سر زایمانت برای منم دعا کن  بارداریم به خوبی پیش بره نینی من آذر میاد😍 ایشالا بدون مشکل بغلش ...

چشم حتما اگه قابل باشم همه مامانای نی نی سایتی رو دعا میکنم. ممنون از لطفت ان شاء الله برای شما هم براحتی و سلامتی بگذره و با سلامتی کامل تو بغلت بگیریش🙏🌹🙏🌹

یه صلوات مهمونم کن 🙏