2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بللللللللله

دوستم تا چند هفته بعد سه ماهگی نفهمیده بود بارداره چون سر موعد پریودیش یه چی شبیه لک6 بینی داشته میگفت چون قبلا هم تو پریودیش زیاد خون نمیدیده بنابراین براش عادی بوده با حرکتهای موجی بچه تو شکمش حس کرده بود یه چیزیش هست رفته بود دکتر بهش سونو داده بود واونجا فهمیده بود سه ماه وسه هفته اشه

یه خانومی هم تو مطب دکترم دیدم میگفت پنج ماهم شد تازه فهمیدم باردارم ظاهرا بچه شیر ده بوده. وبرا همین پریود نمیشده .برا همین تا سر تکونای بچه ویکمی بالا اومدن شکمش نفهمیده  بود بارداره

چی بوده؟من 5 روز مونده به موعدم.اقدام کردم دوست دارم حامله باشم.

زوده برا علايم ،،،من شيش روز قبل موعدم گردن درد شديد عضلاتم گرفت تهوع و سردرد لرز ،،،،الانم همش بيحالم و تشنمه و تهوع😖

پسرم 👑سرم

سلام من ۱۶ روز که پریودم به تاخیر افتاده

دو هفته است همش گر می گیرم امروز هم همش حس پریودی دارم ،

گر گرفتگی کلافه ام می کنه 

شنبه صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود

کسی تجربه مشابه من داشته ؟