2777
2789
عنوان

خواهش میکنم این بیبی چک رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 97 پست
ممنون عزیزم. من ماه پنجم اقدامم این ماه خیلی امیدوارم برام دعا کن

ان شاء الله این ماه مامان بشی و خدا بچه سالم و صالح بهتون بده

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم انشالله.شما ماه چندم اقدامی؟

من مدتها بخاطر دو بیماری ک دارم و نمیتونم بگم اجازه بارداری نداشتم

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
من مدتها بخاطر دو بیماری ک دارم و نمیتونم بگم اجازه بارداری نداشتم

پس الان باید خیلی خوشحال باشی. و دعات درحق ما میگیره. انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی ت صحیح و سالم بیاد بغلت

پس الان باید خیلی خوشحال باشی. و دعات درحق ما میگیره. انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی ...

ان شاء الله خدا از زبونت بشنوه

اره من و شوهرم خوشحالیم اما اول دکتر برا ازمایش بتا گفت فعلا منفیه و باید تکرار شه امشب هم بیبی چک رو نشون یه ماما دادم گفت باید تکرار شه

نمیدونیم خوشحالی کنیم یا نکنیم

پس الان باید خیلی خوشحال باشی. و دعات درحق ما میگیره. انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی ...

برای شما و همه از ته دل دعا کردم

ان شاالله 

اصلا رنگش مهم نيست

رو كاتالوگشم نوشته

هاله هم باشه مثبته

صبح بي بي بزار

بعدش برو از بده جوابو ببر به دكتر نشون بده

بعد احتمالا ميگه ٤٨ساعت بعد تكرار كن براي اطمينان 

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
اصلا رنگش مهم نيست رو كاتالوگشم نوشته هاله هم باشه مثبته صبح بي بي بزار بعدش برو از بده جوابو بب ...

ممنونم عزیزم

ان شاء الله خدا از زبونت بشنوه اره من و شوهرم خوشحالیم اما اول دکتر برا ازمایش بتا گفت فعلا منفیه و ...

انشالله که مثبته.حتما زود آز بتا دادی.دکتر بمن گف حتی آزمایش رو هم بهتره یک هفته بعد تاخیر بدید که جوابش مطمعن باشه

میدونم نمیتونی یه چند روز صبر کنی فردا یا پس فردا دوباره انجام بده اگه بازم دوتا خط افتاد حتی کم رنگ ...

وای ممنونم

معلومه خیلی خوب میفهمی منو