2777
2789
عنوان

امروز فهميدم كه مادرشوهرم فقط واسه شوهرم غذا ميفرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 32 پست

تمام بدي هاش وحرفاش تك تك باصحنه هاش جلو چشام اومد اينقد اشغال بود وقتي اون همه بلا سرم اورد فقط گفتم واگذارت ميكنم به خدا برگشت بهم گفت خداي من وخداي تو فرق داره

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
اره حق با شماست..ولي قبل ماه رمضان به پسرش گفته افطاري وسحري تو درست ميكنم ميفرستم وتو سربازي   ...

اشتباه میکنید . 

اگه یک روز مادرش واستون غذا میفریته حتی واسه شوهرت ممنونش باشید ولی شما باید زندگی خودتون رو داشته باشید. خودت واسه شوهرت عذا درست کنی این زندگی شماست 

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنید .  اگه یک روز مادرش واستون غذا میفریته حتی واسه شوهرت ممنونش باشید ولی شما باید ...

اره وظيفه منه اونو انكار نميكنم ولي ببين امشب ساعت٢١:٢٩دقيقه ب شوهرم زنگ زدم گفتم عزيزم افطار كردي چي خوردي كجايي؟؟

اونم گفت اره سرزمينم مادرم افطاري فرستاد سرزمين اونو خوردم منم هيچي نگفتم قطع كردم

فقط بغض كردم دلم مامانمو خواست از سركله زدن با اينا خسته شدم  اون اوايل ك تازه عروسيم بود حرف نميزدم هرچي ميگفتن فقط اشكمم ميومد مادرشوهرم ميگفت حرف بزن بگو نريز تودلت بو ميگيره وقتي ام حرف ميزدم جوري لالم ميكردن كه حتي نميتونستم  ..

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت