2777
2789
عنوان

ورزش بعد از سزارین

124 بازدید | 21 پست

دوستان من سه ماه وبیست روزه سزارین کردم،متاسفانه نسبت به قبل از بارداری خیلی چاق تر شدم،خیلی دوست دارم لاغر کنم،ولی چون شیر میدم نمیخوام رژیم بگیرم،دوست دارم ورزش کنم،ولی شنیدم بخیه های داخلی بعد شش ماه خوب میشن،به نظرتون رقص هم اشکالی داره؟ممکنه بخیه هام باز شن؟...

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ورزش نکن من 7 ماه بعد سز ورزش کردم خیلی درد گرفت دیگه گذاشتم بعد ی سال الان مشکلی ندارمفقط گن ب ...

اصلا نمیتونم گن ببندم،حس بدی میگیرم،بگذره زودتر این مدت...حالم داره از اندامم بهم میخوره😩

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

من خانومم ۳ ماهه سزارین کرده هم ورزش میکنه و هم میرقصه اکثر اوقات بدون مشکل بوده

ممنون از نظرتون،زنده باشن🙏👌

شیردهی لاغرت میکنهرژیم هم لازم نداره فقط زیاده روی نکنتا ۵ ،۶ ماه نه کار سنگین بکن نه ورزش آنچنانید ...

ممنون عزیزم،همه میگن شیر دهی لاغرت میکنه،اما تا الانش که نکرده،انشالله بعد از این بکنه🙏

ممنون عزیزم،همه میگن شیر دهی لاغرت میکنه،اما تا الانش که نکرده،انشالله بعد از این بکنه🙏

۹ ماه طول کشیده تا اون اندام تغییر کنه

بعد میخوای ۳ ماهه برگرده

حدااقل به اندازه همون ۹ ماه صبوری کن

درست میشه

۹ ماه طول کشیده تا اون اندام تغییر کنهبعد میخوای ۳ ماهه برگردهحدااقل به اندازه همون ۹ ماه صبوری کن د ...

خدا کنه🤲لباسای قبل بارداریم دکمه هاشونم به هم نمیرسه...چه اندامی داشتم..حیف...

اصلا نمیتونم گن ببندم،حس بدی میگیرم،بگذره زودتر این مدت...حالم داره از اندامم بهم میخوره😩

چاره ای نیست باید حتما گن ببندی شکم بزرگ میمونه .. من تابستان گرم ۴۰ روز شکم بندمو باز نکردم.. حتما حتما گن ببند

🕊️💔🥀

خدا کنه🤲لباسای قبل بارداریم دکمه هاشونم به هم نمیرسه...چه اندامی داشتم..حیف...

من دوسال شیر دادم دیگه وزنم شد قبل بارداریم .. غصه نخور درست میشه عزیزمولی الان ورزش درست نیست اذیت میشی روزی نیم ساعت تو خونه پیاده روی کن

🕊️💔🥀