2777
2789

همش فکر اینم چ استرسی ب بچه ها دادن

کلاس اولی هستن پنج نفر برگه امتحانیشونو امضا نکردن چون معلم تو گروه نذاشته بچه هاهم یادشون رفته پسرم کلا ی غلط داره فرستادنش دفتر سر بچه ها داد زدن

یکی از بچه ها هم خواهرش تازه فوت شده و از طرفی مامانش داره جدا میشه روحیه داغون افسرده همون بچه همیشه بغض داره اونم بردن سرش داد زدن

مختلطه ی دختر هس خیلیم باهوشه اونم بردن ترسوندن گریه کرده بچه میگف سرمون داد میزدن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

فردا ک میرم مدرسه درس بچمم واقعا خوبه نهایتا ی غلط داشت یا اصلا نداشت فقط همون تاریخ ک بچرو ترسوندن چهار پنج تا غلط داره همون املا با تاریخ نشون مدیر میدم میگم چ بلایی سرشون اوردین و این چ روشی هست

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

فردا ک میرم مدرسه درس بچمم واقعا خوبه نهایتا ی غلط داشت یا اصلا نداشت فقط همون تاریخ ک بچرو ترسوندن ...

دقیقا برید از حقشون دفاع کنید تا جرئت نکنند همچین برخوردی داشته باشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اموزش پرورش شکایت کن و بچتو انتقالی بگیر جای دیگ ما خودمون زخم خورده این مدارس گندیده ایم

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.تو زندگی لحظات خوب و بد داریم،که فک میکنیم سخت ترین لحظاتن،باور کنید هیچ کدوم نمیمونن و میگذرن،قدر داشته ها،پدر و مادر،برادر و خواهر،دوست و فامیل رو بدونیم،با ادمایی ک باهامون خوبن بی نهایت خوب باشیم،همیناست که میمونه مگه چقدر عمر میکنیم؟عمری که یه ثانیه بعدش معلوم نیست،اگر کسی بدخلقه و باهاتون نمیجوشه،باهاش بد رفتار نکنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید چون ما از شرایط و مسیر زندگی اونا خبر نداریم شاید تو باتلاق خودش غرق شده،چیزایی هست که در موردش نمیدونیم،جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه،توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشمون باید نشون داده بشه وگرنه توی خوشی و خرمی که همه خوبن و قابل احترام،هیچ وقت توی این لحظات کسی رو خراب نکنین،بدشو نگید،هر چیزی رو ب زبون نیارید،خط قرمزا،حساسیت ها و راز های طرفو روی دایره نیارید همونجور که برای خودتون دوس ندارین،خودشون پشیمون میشین،پول در بیارید،پس انداز کنید،توی زندگی خیلی بکارتون میاد پس انداز و رزق حلال ادمو بالا میبره،اما براش انسانیتتو زیر پا نزار وباعث ضایع شدن حق کسی به اندازه یک ریال نشو،بابت پول غصه نخور، اما تمام تلاشتو برای بدست اوردن و نگهداریش بکن،حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه،یوقت چنان غرقش بشین ک زندگی و عزیزتر از پول ها رو یادت بره،راه حفظش خرید اول مسکن،طلا،دلار و خودرو هست ،راه افزایشش کار کردن،سرمایه گذاری و درست خرج کردنه،به خودت برس و خوش پوش باش، ادم تمیز و مرتب با دندان های تمیز و بوی خوب و با کفش های بدون لک و لباس های خوش رنگ همراه لبخندو همه دوست دارن و شیک بودن گرون بودن نیست ، شیک یعنی چیزی رو بپوشی که خودتو توش میبینی و بهت بیاد و به دلت باشه،کتاب بخونید رمان ، تاریخ و بیهوده وقتتو هدر نده با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو تفریح زیاد کردن موافق نیستم چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامون،مسایل روز،تلفن های هوشمند،بازار، اجناس،اونچیزی ک توی زندگی خودت و اطرافیانت بهشون میپردازن بالا ببر اگر تا اینجا خوندی خوشحال میشم برای ارامش اول دل خودت و بعد دل من یه صلوات بفرستی،ممنون🌹

دقیقا برید از حقشون دفاع کنید تا جرئت نکنند همچین برخوردی داشته باشند

پیام دادم من میام مدرسه تا اون موقع بچه رو نترسونین

اول علت رو جویا بشید بگید اونروز چرا سر بچه من داد زدید اگه علت همونیه که شما می گوید بگید بچم از اون روز دچار استرس شده بجا یدونه چند تا غلط می نویسه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
اول علت رو جویا بشید بگید اونروز چرا سر بچه من داد زدید اگه علت همونیه که شما می گوید بگید بچم از او ...

چن تا اولیا هم بهم زنگ زدن همون چهار نفر دیگ گفتن این موضوعو بچه های اوناهم گفته

چن تا اولیا هم بهم زنگ زدن همون چهار نفر دیگ گفتن این موضوعو بچه های اوناهم گفته

پس با همون اولیا قرار بذارید باهم برید تهدید هم بکنید الان میرم اداره

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
پس با همون اولیا قرار بذارید باهم برید تهدید هم بکنید الان میرم اداره

اره تصمیم دارم اول من برم وسط حرف من اونا بیان

پیام دادم من میام مدرسه تا اون موقع بچه رو نترسونین

من بودم میرفتم کلی اعتراض میکردم. مدرسه جای آرامش باید باشه برای بچه. اونم بچه کلاس اولی که هنوز چیزی از درس و مدرسه نمیدونه. خواهشا اگه رفتی خوب حرفت و بگو تا دفعه آخرشون باشه از این غلطا میکنن

فکر کن من دهه هفتادیم درسمم متوسط رو به بالا بود،یبار یادم رفته بود ریاضی بنویسم من و خیلی از بچه های دیگه هم بودن...معلم نزدیک ۱۰ نفر رو ردیف کرد سال سوم ابتدایی

مدرسه مون یه انباری داشت تو حیاط....همه بچه ها از اون انباری میترسیدند چون معلم ها برا ترسوندن بچه ها میگفتن توش ماره...

ما رو ردیف کردن بردن دم در انباری میگفتن چون تکلیف ریاضیتونو ننوشتید میخایم بندازیمتون تو انباری....

من و خیلی از بچه های دیگه در حد مرگ گریه کردیم خدا لعنتشون کنه ول کن ما نبودن...یه ناظم داشتیم به اسم خانم رحمانی گوربه گورشده هی میگفت درو باز کردم برید تو ....من از ترس لباس زیرمو خیس کردم

اول علت رو جویا بشید بگید اونروز چرا سر بچه من داد زدید اگه علت همونیه که شما می گوید بگید بچم از او ...

چرا دروغ یادش میدین

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.