2777
2789
عنوان

🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 55 پست
بعد اونوقت چشای پسرا سگ داره ؟ 😂😂بیخیال

🤣😔آره بگذریم بهترهه سیسی اوکی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

🤣😔آره بگذریم بهترهه سیسی اوکی

اوم دقیقا موافقم🤝🏻

خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوم دقیقا موافقم🤝🏻

😂کراش زدم روت😔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نه ولی اگه چشمای خودته درسته شکل پسری اما خدایی قشنگه😂

به قشنگی و یا زشتی چشام کاری ندارم

ولی طرز بیانت خیلی زشته خیلی ..

خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

به قشنگی و یا زشتی چشام کاری ندارمولی طرز بیانت خیلی زشته خیلی ..

عزیزم شاید باید بپذیری مشکل از بیان من نیس مشکل از چش ابروی خودته ک اگر اینجور نبود ی کاربر دیگه هم تایید نمیکرد😂

به قشنگی و یا زشتی چشام کاری ندارمولی طرز بیانت خیلی زشته خیلی ..

در ضمن گلم شما اومدی عکس چشم ابروتو گذاشتی پروف درسته برا خودته اختیارشو داری منم زبون خودمه کسی که عکسی از خودش میزاره پروف باید ظرفیت و جنبه هرنوع نظر و انتقادیم داشته باشه بنظرم...

عزیزم شاید باید بپذیری مشکل از بیان من نیس مشکل از چش ابروی خودته ک اگر اینجور نبود ی کاربر دیگه هم ...

من یادم نمیاد درمورد مدل یا مشکل چشم و ابروم از شما نظری پرسیده باشم ؟

در ضمن من بیشعوری تورو نمیذارم پای ایراد چشم و ابروم چون قطعا چشات مشکل داره که ریمل و ژل ابرو رو نمیتونه تشخیص بده 😁😁🤭

الانم دیگه ریپ نزن البته اگر برای خودت احترام قائلی

در ضمن گلم شما اومدی عکس چشم ابروتو گذاشتی پروف درسته برا خودته اختیارشو داری منم زبون خودمه کسی که ...

نظرت برای من اصلا اهمیتی نداره خوشگلم☺️😂