به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه نگو فقط تورو دارم که باورم نمیشه💔
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ولی اگه چشمای خودته درسته شکل پسری اما خدایی قشنگه😂
به قشنگی و یا زشتی چشام کاری ندارم
ولی طرز بیانت خیلی زشته خیلی ..
خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊
به قشنگی و یا زشتی چشام کاری ندارمولی طرز بیانت خیلی زشته خیلی ..
در ضمن گلم شما اومدی عکس چشم ابروتو گذاشتی پروف درسته برا خودته اختیارشو داری منم زبون خودمه کسی که عکسی از خودش میزاره پروف باید ظرفیت و جنبه هرنوع نظر و انتقادیم داشته باشه بنظرم...
عزیزم شاید باید بپذیری مشکل از بیان من نیس مشکل از چش ابروی خودته ک اگر اینجور نبود ی کاربر دیگه هم ...
من یادم نمیاد درمورد مدل یا مشکل چشم و ابروم از شما نظری پرسیده باشم ؟
در ضمن من بیشعوری تورو نمیذارم پای ایراد چشم و ابروم چون قطعا چشات مشکل داره که ریمل و ژل ابرو رو نمیتونه تشخیص بده 😁😁🤭
الانم دیگه ریپ نزن البته اگر برای خودت احترام قائلی
در ضمن گلم شما اومدی عکس چشم ابروتو گذاشتی پروف درسته برا خودته اختیارشو داری منم زبون خودمه کسی که ...
نظرت برای من اصلا اهمیتی نداره خوشگلم☺️😂