2821
2789

میخام ببینم با این پسر میشه خوشبخت شد یا نه

خانوادش یه مقدار مذهبین ینی مامانش مذهبی

خودش الان سربازه از بچگی کار میکرده و میخاسته دستش تو جیب خودش باشه تو شیرینی فروشی فعلا کار میکنه میخاد خدمتش تموم شد بره آتش نشانی استخدام بشه ورزشکاره و تست تیم ملی فوتسال میخاد بده احتمال قبول شدنش زیاده

خرج هم با اینکه زیاد وضع مالیش اوکی نیی خوب میکنه ینی هرموقع اومده پیشم ی چیز گرفته برام

اخلاقش خیلی خوبه از هر نظررر

ماشین نداره هنوز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ویژگی ها و موقعیت خودتم بگو

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

خودم دانشجو علوم ورزشیم کمک مربیم فعلا میخام ارشد حرکت اصلاحی بخونم وضع خانوادمم متوسطه

اگه قصدتون جدی یه

یکم با هم آشنا شید فعلا

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

2825
2823
2791
2779
2792