2821
2789

1.5 ماه پیش اتفاقی با ی خانومی آشنا شدم ، خانومه از مشکل مالیشون گفت که، برای ی موعد خاصی چک دارن و پای آبروشون در میونه و مبلغ چک چند صد میلیونه بهش گفتم ختم سوره واقعه اول ماه قمری رو بخونه، چند روز بعدش بهش ز زدم حالشو بپرسم گفتم چخبر؟ سوره واقعه میخونی؟ گفت تا الان فقط سه تا خوندم( روز هشتم) گفتش چون بچه کوچیک دارم نمیتونم، الان ک دارم اینو مینویسم خانومه خبر داده ک ی آدم خیلی خوب پیدا شده که 50 درصد مبلغ چک بهشون پول داده و چکشون پاس شده.... ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

الله اکبر

الله اکبر

الله اکبر

الله اکبر

الله اکبر

الله اکبر

الله اکبر

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

من کلاً به شدت با چله واقعه موافقم

دوشنبه اوایل ماه های قمری چله اش رو شروع کنید

واقعاً خیلی نتیجه بخش هست خدا کمک میکنه خیلی

بس دعاها که خلاف است و هلاک، کز کرم می نشنود یزدان پاک، شکر ایزد کن دعا مردود شد، ما زیان پنداشتیم آن سود شد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کلاً به شدت با چله واقعه موافقمدوشنبه اوایل ماه های قمری چله اش رو شروع کنیدواقعاً خیلی نتیجه بخش ...

مثلا اولین دوشنبه ماه رمضان یا همون شب اول ماه رمضان؟

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

مثلا اولین دوشنبه ماه رمضان یا همون شب اول ماه رمضان؟

سالی دوبار اول ماه قمری با دو شنبه شروع میشه مثلا ماه پیش که رجب بود و اولش دو شنبه ولی من معتقدم ختما و دعاها دلی هستن و میشه از هر زمانی شروع کرد

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
من کلاً به شدت با چله واقعه موافقمدوشنبه اوایل ماه های قمری چله اش رو شروع کنیدواقعاً خیلی نتیجه بخش ...

امضاتو خیلی لایک.

سالی دوبار اول ماه قمری با دو شنبه شروع میشه مثلا ماه پیش که رجب بود و اولش دو شنبه ولی من معتقدم خت ...

اون که خوندم همون که روز اول یه بار همین جور به ترتیب تا روز آخر ۱۴ بار

ان شالله معجزه در راه باشه

بازم از اول ماه رمضان میخونم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

اون که خوندم همون که روز اول یه بار همین جور به ترتیب تا روز آخر ۱۴ بار ان شالله معجزه در راه باشه ب ...

قبول باشه برا منم دعا کن لطفا