2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من  علایم ضعیفی چشم :  تاربینی و سردرد بود همش هم به خاطر این گوشی لعنتی چشام ضعیف شد ...

منم بی نهایت تیزبود چشام از گریه زیاد اینطوری شدم احساس میکنم روز به روز دارم کور تر میشم

منم بی نهایت تیزبود چشام از گریه زیاد اینطوری شدم احساس میکنم روز به روز دارم کور تر میشم

نمیدونم ولی گریه فکر نکنم ضعیف کنه . سردرد هم داری ؟ تارمیبینی چهره ها رو از دور ؟ 

اخه یکی دو روز ک عزیز گریه نکردم یکساااال تمام کار هروز هرشبم.اره راه دور تار میبینم 

برو چشم پزشک اگه ضعیف بود  عینک بزن ضعیف تر نشه  . من خودم سردرد شدید داشتم وتار میدیدم .

گریه کردن که چیزی رو درست نمیکنه فقط به خودت صدمه میزنی حیف چشمات نیست گریه کنی وضعیف شن  ؟ 

برو چشم پزشک اگه ضعیف بود  عینک بزن ضعیف تر نشه  . من خودم سردرد شدید داشتم وتار میدیدم . ...

رفتم گف صعیف نیس ۲۵ و نیم.من الان فقط همین ک مواج میبینم موج دار ادیتم میکنه امروز خیلی وحشناک بود برای چن ثانیه

رفتم گف صعیف نیس ۲۵ و نیم.من الان فقط همین ک مواج میبینم موج دار ادیتم میکنه امروز خیلی وحشناک بود ب ...

برای من یکیش نیم و یکیش 75 بود ولی مجبور بودم عینک بزنم البته من اون موقع یعنی 3 سال پیش درس میخوندم و مجبور بودم . یکم استراحت بده به چشات شاید خوب شد .با گوشی و اینا هم کارنکن خیلی واسه چشم بده من خودم با عینک با گوشی کار میکنم .  یه چند روز استراحت کن شاید بهتر شدی