2821
2789
عنوان

درس بخونم یا به فکر درآمد باشم

158 بازدید | 8 پست

من سال آخر پرستاریم درس بخونم واسه یه رشته بهتر چون حسرتش به دلم مونده ک تلاش نکردم دوستام منو نمیفهمن چون اونا تلاششون کردن میگن نشده ولی من میگم تلاش نکردم ک نشده

یا همین رو برم دوره های مختلف ببینم برم کار آزاد ک اونم لگیر نگیر داره و در کل پول برام خیییلی مهمه

در هر صورت لیسانسم رو میگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عزیزم لیسانسیه بگیر درکنارش کار کن درستم بخون درکنارش رشته ای که میخای برو اولیش نیستی اخریشمنخاهی بود که حسرت نشه به حرف کسیم گوش نکن اونچه که تو دلت داری پس فردا میشه حسرت پیریت

آره عزیزم لیسانسیه بگیر درکنارش کار کن درستم بخون درکنارش رشته ای که میخای برو اولیش نیستی اخریشمنخا ...

سخته درس خوندن و کار کردن واقعا اگر بخوام کار کنم در حد همون طرحم جای دیگه نمیرم کار کنم

عزیزم یکی از بهترین رشته هاست
باهاش به فکر مهاجرت باش
یا همین رو ادامه بده و سوپروازیر شو

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

بخون واسه کار کردن زمان هست یسال تلاش کن نشد میری دنبال کار اگرم شد که به آرزوت میرسی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
سخته درس خوندن و کار کردن واقعا اگر بخوام کار کنم در حد همون طرحم جای دیگه نمیرم کار کنم

بخون من هم در شرایط تو بودم آخر هم بیخیال شدم البته من دبیری خوندم... پشیمون که به جای ارشد خوندن یک بار دیگه کنکور ندادم یک سال طرحت رو عقب بنداز بخون واسه کنکور

خوب سبک کارمیکنی البته اگه شرایطتت اجازه بده کارم نکن فعلا آخرش که لیسانستو میخای بگیری بعدم طرف با بچه و شوهر و شیفت شب و... پزشکی قبول شده خییییلی شرایط کاریشون سخت بوده و تونستن توهممیتونی نگران نباش اگه به خودت دیدی تلاش کنی میرسی پس میرسی نهایت تلاشمو بکن که شرمنده خودت نشی حالا سال اولم نرسیدی سال دوم که میرسی مهم اینه که بلاتکلیف نیستی و خیالت راحته که باز پرستاری رو داری پس بخون و یکی دوسال در برابر یه عمر حسرت چیزی نیست

2825
2823
2791
2779
2792