2789

مبارکه عزیزم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه عزیزم منم روز هشتم انتقالمه. علایم چی داشتی تا روز ازمایش

بیشتر عصبانی بودم از همه تنفر داشتم😂 خواب آلودگی و خستگی بیش از حد

یعنی هرچقدر میخابیدم بازم کم بود

روز آزمایش هم وقت پریودیم بود که از درد شدید دیگ بدنم داشت میترکید

علایم بارداری گاهی شبیه علابم سرماخوردگیه مبارکت باشه عزیزم این بتا قطعا دوتاش گرفته ان شاء الله ج ...

والا قیمتش یادم نیس

من دکترم خودش یه داروخونه معرفی میکنه کلا از اول تا آخر از اون داروخونه خریدیم و تا حالا بیارم نشد سر یک دارو یا آمپول اینور اونور بگردیم پیدا نشه

بیشتر عصبانی بودم از همه تنفر داشتم😂 خواب آلودگی و خستگی بیش از حدیعنی هرچقدر میخابیدم بازم کم بودر ...

من نه خیلی ریلکسم قبلا ک عصبانی تر بودم احساس میکنم خیلی اروم تر شده ام قبلا هم پرانرژی نبودم الانم نیستم 😑🤔

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

من نه خیلی ریلکسم قبلا ک عصبانی تر بودم احساس میکنم خیلی اروم تر شده ام قبلا هم پرانرژی نبودم الانم ...

ریلکس ک نه

مثلاً نشستی شادی یهو اخلاقت عوض میشه

بعدش بازم خوب میشی و انگار اون آدم عصبی تو نبودی

بیشتر هم از اطرافیانت بدت میاد و اصن نمیخایی کنارت باشن

ریلکس ک نه مثلاً نشستی شادی یهو اخلاقت عوض میشه بعدش بازم خوب میشی و انگار اون آدم عصبی تو نبودیبیشت ...

سلام خدارو شکر که مثبت شدین دوقلو شد ؟

منم دو روز قبل انتقال سرما خوردم شدید الآنم ۸روز انتقال دادم