سلام
من استاد خانم نعیمی ثانی رو پیشنهاد میکنم.
من و دوستام کلاسهای نقاشی زیادی را چرخیدیم. ولی تا دلتون بخواد سرکار بودیم. یکی از دوستام استاد نعیمی ثانی رو معرفی کرند و گفتند اگه وقت بدهد استاد میشی برای خودت. کارهای دوستم رو که دیدم باورم نمیشد تو یکسال تابلوهای به این حرفه ای کشیده که استادهایی که رفتم خودشون هم همچین قدرتی نداشتند.
خلاصه سبک آموزش استاد نعیمی ثانی با بقیه کلا فرق داره و آکادمیک کار میکنن. اصلا کپی کار نمیکنند و به قول خودشون " این که کاسه و کوزه بزارند و چند ماه سرکار باشید" روش تدریسشون نیست. باید بگم تنها استادی در مشهد هستند که تمام سبک های نقاشی را کاملا مسلط هستند و قدرت تدریس قوی ای در همه سبک ها دارند.
از همون جلسه اول هنرجو را برای حضور در نمایشگاه های نقاشی آماده میکنند. برای این اشتیاق و هیجان خاصی در کلاسهاشون است. من چند تا نمایشگاه رو با هنرجوها بودم و الان هم در حال آماده شدن برای نمایشگاه انفرادی خودم هستم.
یک توصیه خواهرانه : خیلی راحت هم اگه کم کاری کنید اخراج میشین. چون به کارشون تعهد دارند. برای ثبتنام کلاسهاشون تا چند ماه تو نوبتند.
اسمشون رو در اینترنت سرچ کنید به نتایج جالبی میرسید.
آدرس آموزشگاه دور میدون اول هاشمیه است. بالای شیرینی سرای هانا (البته بعضی از کلاسها را مخصوصا هنگام آماده سازی نمایشگاه در فرامرز عباسی تشکیل میدهند)