2777
2789
عنوان

فلافل

213 بازدید | 15 پست

سلام خانوما، واسه فلافل نخود خیس کردم از دیروز و هی آبشو عوض کردم الانم دارم پوستاشو میگیرم.

لطفا یه دستور خیلی خوشمزه واسه فلافل بهم بدین که سفت و سنگی نشه و پوک و ترد بشه

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

عزیزم نمیخواد پوستشو بگیری نخود رو چرخ کن با دوتا پیاز درشت و چندتا حبه سیر و فلفل سبز تازه هم اگه دارید بندازید تو چرخ گوشت با ی سیب زمینی .وقتی همه رو چرخ کردی ی دونه تخم مرغ و ی قاشق ارد هم بزن با نمک و فلفل و هرچی خودت دوست داری.عالی میشه حتما امتحان کن

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

دوباربا چرخ گوشت چرخش کن حتمااا

پیاز توش رنده کن ابش بگیر

اگه دوست داشتی یه سیب زمینی تخم مرغ توش بزن 

حتما بکینگ پودر بزن تا پف کنه 

اگه داشتی زیره بزن برای رفع نفخ 

فلفل بزن تندش کن 

روغن داغ کن نه انقدر داغ که تا بندازی روش سرخ شه مغزش خام 

وقتی امداختی داخل  روغن باید یک دقیقه بعد بیاد بالا ... نه ته بمونه ... نه سریع بیاد بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسیابش کن .. با یه دونه پیازو یه حبه سیر و فلفل قرمز و نمک و پودر خردل و بیکینگ پودر قاطیش کن .. اگه خیلی سفته یکم اب هم بریز توش .. ک راحت قالب بزنی

پوستشو چرا میکنی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
عزیزم نمیخواد پوستشو بگیری نخود رو چرخ کن با دوتا پیاز درشت و چندتا حبه سیر و فلفل سبز تازه هم اگه د ...

بعد پوستاش زیر دندون نمیاد؟

اینقدر دستور فلافل دادم تو نی نی سایت دیگه خسته شدم😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزيزم نخودو دوبار چرخ كن ي پياز بزرگ داخلش رنده كن با ي حبه سير

نمك و ادويه بزن بهش با سبزي هاي معطر

ي كوچولو جوش شيرين بزن روش سليفون بكش بزار دوساعت تو يخچال استراحت كنه بعد ي تخم مرغ بزن سرخ كن

بعضيا سيب زميني پخته هم ميزنن ك من دوس ندارم

اسیابش کن .. با یه دونه پیازو یه حبه سیر و فلفل قرمز و نمک و پودر خردل و بیکینگ پودر قاطیش کن .. اگه ...

آخه از مادرم پرسیدم گفت پوستاشو بکن

بعد پوستاش زیر دندون نمیاد؟

ن بابا اگر دیدی وقتی چرخش کردی درشته ی دور دیگه چرخ کن ولی من ک درست میکنم اصلا حسش نمیکنم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.