2777
2789

اره خوبه اما ریزش مو باید ریشه ای 

درمان بشه اگر قط کنی دوباره میریزه 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تحقیقات ب عمل امده از طرف اینجانب نود درصد راضی بودن اون ده درصدم مشکلی نداشتن موهاشون پر بود ک ایشالله کوفتشان بشود 😢

جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟                      من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳
رشد موهاهم زياد ميكنه يا فقط ريزش؟  قيمتش چنده؟  بدون تجويز پزشكم ميشه خريد

راستش من دکتر بهم داد . همش میریخت . الان خیلیییی کم شده خداروشکر  

قیمتشو دقیق یادم نیست ولی آره بدون تجویزم میدن

به خودت بیا یه ذره !😏
یکی دیگه هست . کلا ویتامین مخصوص موئه  hair_vit .

من جند دوره خوردم دکتر واسم نوشت اصلا اثر نداره،،، واس منکه بیفایده بود.

البته من ازمایشهای مختلفم دادم همه چیم نرماله 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
الانم مصرف میکنین؟ تو چند وقت تاثیرشو دیدین؟

۳ یا ۴ ماه . البته اول آزمایش هورمون بدی بهتره  چون اگه هورمونی باشه باید قرص اونو اول مصرف کنی . ولی به طور کلی این دوتا مکمل خیلی خوبن . هر روز میخوردم اوایل بعد دیگه هفته ای دو سه تا

به خودت بیا یه ذره !😏
من جند دوره خوردم دکتر واسم نوشت اصلا اثر نداره،،، واس منکه بیفایده بود. البته من ازمایشهای مختلفم ...

اینو تازه منم گرفتم . فعلا که خوب بوده اما اون‌suppluse عالی بود . چون کلا پوست و مو و ناخونامو بهتر کرد

به خودت بیا یه ذره !😏