2777
2789
اینو تازه منم گرفتم . فعلا که خوب بوده اما اون‌suppluse عالی بود . چون کلا پوست و مو و ناخونامو بهتر ...

جدی؟ من سیستئین که میخوردم ناخنام و خیلی سفت و محکم میکرد،،، 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
برای مو و پوست و ناخن یه مکمل هست به اسم supplus meds  فوق العااااااادست.

جدی؟ اثرشو دیدی؟؟ کی مصرف کردع؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سیستین b6 شنیدم تعریفشو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
اینو تازه منم گرفتم . فعلا که خوب بوده اما اون‌suppluse عالی بود . چون کلا پوست و مو و ناخونامو بهتر ...

قیمتش چنده؟

اگه لیزر کرده باشی این قرصو بخوری موهای بدنم تحریک نمیشن در بیان؟؟؟

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
دکتر ب منم بیوتین داده یک  ماه و نیم استفاده میکنم  ریزش  موهام کاملا قطع شده .   ...

ببخشید عزیزم میشه لطفا بگی بیوتین ۵میلی گرم خوردی یا بیوتین۱۰۰۰؟ 

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔