2821
2789
نه شانسیه دیگه چرا؟

آخه مگه میشه بیشتر مواقع تورو گیر بندازه یه پله قبل از اینکه مهره رو جا کنی؟؟؟ تازه خیلی چیزای دیگه هم هست! مثلا خیلی مواقع میشه همون اول فهمید کدوم رنگ برنده میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم برنده ها از قبل تعیین میشن هرکاری بکنی تلاش کنی نمیتونی اونیک میخاد برنده شه رو بزنی

آفرین دقیقا

وقتی قراره برنده بشی،اگر اون سه رنگ دیگه بر علیهت متحد بشن بازم فایده ای نداره و برنده میشی،ولی وقتی قراره برنده نشی هرچقدرم از مغزت کار بکشی بی فایدست،تاس یجوری میافته که نتونی هیچ کاری کنی

آفرین دقیقاوقتی قراره برنده بشی،اگر اون سه رنگ دیگه بر علیهت متحد بشن بازم فایده ای نداره و برنده می ...

اره دقیقا ..منچیکو هم داری اونم باحاله بازیش

اللهم عجل لولیک الفرج
حالا نصبش میکنم ببینم چجوریه!چتش بازه؟

نه وای چت انتخابی داره مث منچرز چت عمومی رو باید بخری ک ارزش نداره اشتراک فصلی داره جایزه زیاد میده الماسم میده میتونی باهاش بیشتر تاس بندازی

اللهم عجل لولیک الفرج

من دارممممم

عاشق وقتاییم میرم بازیهای اختصاصی

یبار بازی حرفه ای کردم مهرم خیلی زشت بود ساده بدون رینگ رفتم تو بازی همه باکلاس تاسای ۱۵٠ هزارتایی مهره های خفن اونوقت من بردمicon

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

آفرین دقیقاوقتی قراره برنده بشی،اگر اون سه رنگ دیگه بر علیهت متحد بشن بازم فایده ای نداره و برنده می ...

نه بنظرم اینجوری نیست چون من برنامه نویسی هم یکم بلدم تو این بازی ها وقتی دارن برنامه مینویسن هدف پلیر تعیین نمیشه

پلیرا چهارتا هستن و به ترتیب هر کدوم یه تاس میندازن که به صورت اتفاقی عدد بین یک تا شیش میاد ودقیقا برا تک تک چیزایی ک میگم کد هست

و هدف اینه اینقد بازی ادامه پیدا کنه که بین پلیر یک دو سه چهار یکیشون زودتر خونه ها رو پر کنه اونوقت بازی پایان پیدا میکنه و پول وارد صندوق برنده میشه

چون اگه چیزی که شما میگید باشه برای تعداد محدود میشه و نمیتونن کد هارو مشخص تعیین کنن چند هزار نفر کاربر دارند و اینجوری کد ها بیشتر از میلیون ها صفحه میشه که منطقی نیست یا حتی ممکنه یهو بازی تکراری بهت بخوره که تو متوجه میشی

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز