2821
2789
عنوان

بیاین جاریم بلاخره تقاص پسداد

381 بازدید | 19 پست

انقد برام دعا و طلسم گرفته بود ک وقتی بهش گفتم مدام بد میاریم نتونست خوشحالیش رو پنهون کنه

گذشت و گذشت همیشه میگفتم خدایا فقط و فقط ب خودت سپردم

از اونجایی هم ک معتقدم دوست باید نزدیک باشه بهت ولی دشمن نزدیک تر سعی کردم باهاش صمیمی باشم ی دفعه گفت اره تو یکی از سینه هام کیست هس یکی هم تومور خوش خیم

نمیدونم خدا خودش بهتر میدونه ولی ی حسی بهم میگه داره تقاص طلسم هایی ک واسم میگرفته رو پس میدهچ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چربطی داره اخه

اینهمه ادم مریضیای مختلف میگیرن که راضی نیستن خار تو پای کسی بره

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

کیست که الان اکثرا دارن خانما

ولی از کجا مطمئنی اون دعا گرفته برات

باطل هم کردی

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

منم یه باربا شوهرم دعوام شده بودم گفتم هر کی اینو پرش کرده اینجوری انشالله پاش بشکنه باورت نمیشه درست فرداش جاریم از چهارپایه افتاده بود پاش شکسته بود بعدها از حرفای شوهرم وبقیه فهمیدم دقیقا همین جاریم پرش کرده بوده

چربطی داره اخهاینهمه ادم مریضیای مختلف میگیرن که راضی نیستن خار تو پای کسی بره

دقیقا مرگ و بیماری برا همه هست ربطی نداره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز