2777
2789

وسایل موردنیازمو یه جای راحت میذاشتم تا بچمو سردرگم نکنم😣

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچوقت اجازه نميدادم دخترم تو سن ١٨سالگى ازدواج كنه بهرطريقى بود جلوشو ميگرفتم نه اينكه حمايتش كنم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

اگه من جای مامانم بودم با دقت بیشتری بچه هام رو بزرگ میکردم و به اونا اعتماد به نفس میدادم 

نه اینکه بچه هایی بار بیارم که نتونن حرف دل و مشکلاتشونو باهاش در میون بذارن 

مامانم یکسری افکار خشک و غیر قابل انعطاف داره 

تو بزرگ کردن و مراقبت من که بچه اولشم که خیلی جاها کوتاهی کرده که قابل گفتن نیست

من آگه جای مادرم بودم دق میکردم بخدا .خیلی عذاب کشیده خیلی همه جوونیش همه عمرش همه سلامتیش پای زندگی منو داداشم و خواهرم سوخت .یه زندگی عذاب آور رو داره از سال 65تحمل میکنه که کمتر کسی این کارو میکنه.خدایا به حق بی دست کربلا روزای بعد از اینرو خوش کن بزار لااقل یه چند سالی طعم خوشبخت بودن رو بچشه کاری کن لباش بخندن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
منم همینطور،۱۷سالگی

خيلى اشتباه سن كم ازدواج كردن

البته من الان ٣٤سالمه تقريبا و ٢٣سالگى جداشدم دوباره بعد از چندسال ازدواج كردم وخداروشكر زندگيه بدى ندارم اما نميتونم سختياى ازدواج اولم رو فراموش كنم كامل

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏