2777
2789
من حس میکنم همش فیلمشون بوده برای معروف شدن یعنی از اولشم با هم بودن ولی وانمود میکردن جدا هستند که ...

دلیلی نداره بنظرم

چون یه مرت زیادی پیج نداشت که معروف شه

و حتی الانم معروف نیس

بعدم دلیلی نداشت بزه یه کشور دیگه بچشو بیاره

اون حتی با مامآنشم در این مورد فیلم گذاشته بود

اما شما میتونین اینجور فکر کنین ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميدونم خواستم بخنديم ي كم 😂😂😂

اره گلم میدونم برا خنده بود تازه یکیشو یادم رفت دغدقه😂

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
دلیلی نداره بنظرم چون یه مرت زیادی پیج نداشت که معروف شه و حتی الانم معروف نیس بعدم دلیلی نداشت ب ...

دلیلش فقط شهرت و جلب توجه هست مثل دنیا جهانبخت که حاضره کلی خودش هزینه کنه بگه دوست پسرش براش ماشین آخرین مدل خریده یا خیلی های دیگه اونقدر درگیر خودنمایی تو مجازی اند که حاضرند دست به هرکاری بزنند این که چیزی نیست یه فیلمنامه مینویسند برای خودشون و نقشاشونو با چند تا عکس و فیلم و پست های اشک و ناله و گریه و فحش و .... بازی میکنن بعدشم آخرشو هرجوری میخوان تموم میکنن اما مهم اینه خیلی ها رو دنبال داستان خودشون میکشن ما ها برامون قابل باور نیست چون خودنمایی برامون دغدغه نیست ، تو همین نی نی سایت مگه نمیبینید؟ یه عده برای جلب توجه چه تاپیکایی میذارن خودشونو خیانت دیده و بدبخت جلوه میدن که دیده بشن دیگه اینستا که جای خود داره

🎨 

شکرخدا دلار شد یک هزارم ریال.طلا شد هزارو پونصدوچهل و پنج تومن.گوشت کیلویی پونصدتومن.ح ر و ع خ مردن و تل گ رامم از فیل تر دراومد.

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه