2821
2789
من یساعت به خودم نمیام فقط میلرزمدیدم دارم تلف میشم نوبت روانپزشک گرفتم قرص مصرف میکنم الان بهترمولی ...

عصبانیت که عادیه بابا ما باید سرمون از فولاد باشه..

من اوایل قرص خواب میخوردم ولی الان چند ماهیه ترک کردم خداروشکر

روتین خودمو شروع کردم حالم بهتره تو همین مدت هم چند نفر بهم ابرار علاقه کردن نه از روی هوس از قبل ازدواج هم منو میخاستن و...

از کجا هستی خاهر ؟من از مشهدم

چقد سخته نمیتونم اون لحظه خودمو تصور کنم ولی خب 🥲خدا واسه کسی نیاره...

منم خیلیییی ناراحت شدم

با اینکه شوهرم بارها بهم گفته کاش ازدواج نمیکردم دیگه ازدواج نمیکنم دخترا عفریته شدن😂 ولی بازم شک ندارم خواهراش سریعا بعد طلاق یکیو براش پیدا میکنن

حتی الانم دنبال دخترن مطمئنم

😭😭😭😭😭

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلیییی ناراحت شدمبا اینکه شوهرم بارها بهم گفته کاش ازدواج نمیکردم دیگه ازدواج نمیکنم دخترا عفری ...

منم بعد اینکه اومدم خونه بابام با چند تا از دخترای محلمون ریختن رو هم و من نابود شدم بعد یک ماه از قهر من اون موقع فهمیدم اون منو اصلا نمیخاسته🙃

منم بعد اینکه اومدم خونه بابام با چند تا از دخترای محلمون ریختن رو هم و من نابود شدم بعد یک ماه از ق ...

به منم گفت از اول دوست نداشتم🙂

گفتم انشالله خدا دوست نداشته باشه عزیزم تقاص این کاری که با من کردیو خدا زود ازت بگیره

منو سوزوندی خواهرات بسوزن

نمیتونم نفرین نکنم 😭 نفرینم حقه خدایا

عصبانیت که عادیه بابا ما باید سرمون از فولاد باشه..من اوایل قرص خواب میخوردم ولی الان چند ماهیه ترک ...

استخدامی شرکت کن یه شغل خوب برو

ببیننت بمیرن از حسودی

منم آزمون میدم هی خدا کنه قبول شم

شوهر نکن فعلا زوده هنوز، این سری خیلی باید چشماتو باز کنی

کار ما خیلی سخت تر شد

استخدامی شرکت کن یه شغل خوب برو ببیننت بمیرن از حسودیمنم آزمون میدم هی خدا کنه قبول شمشوهر نکن فعلا ...

من هنوز 18سالمه وقت دارم بابا

میخام بعد جدایی دنبال کار باشم تا نهم درس خوندم🥲

واگذار کن به خدا من تا الان نفرین نکردم چون برمیگرده به خودم

پس تا الان من باید میمردم اونقد کردم😂😂

خدا بهم آرامش بده

بخدا یه دختری بودم ساکت آروم صدام در نمیومد اصرار میکردن توروخدا حرف بزن صداتو بشنویم صدات یادمون رفته😂 در عرض دو سال کاری کردن شدم جنگجویان کوهستان عصبانییی

من هنوز 18سالمه وقت دارم بابا میخام بعد جدایی دنبال کار باشم تا نهم درس خوندم🥲

ای خدا آخه ۱۷ ۱۸ سالگی وقت ازدواجه آخه دختر

خداروشکر خیلی وقت داری

من ۲۸ سالمه پیرم🥲😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز