2777
2789
عنوان

دکتری دانشگاه علامه طباطبایی

313 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان 

کسی درمورد مصاحبه دانشگاه علامه چیزی میدونه؟

تجربه ای ندارید؟

چه چیزهایی رو بیشتر ملاک قرار میدن؟

سختگیریشون در مصاحبه  در حد دانشگاههای دیگه است؟

واسه رزومه چی؟

من دوباز رفتم مصاحبه. خیلی بدن بد بد بد . اصلا ایتقدر تحقیر میکنن آدمو و کلا بنظر میرسه که یه سری افراد خاص رو از قبل قبول کردن و مصاحبشون فرمالیته است. هردو دفعه که من رفتم شش نفر شش نفر میفرستادن تو و فقط یه سوال چرت از هرکی پرسیدن بعدشم تموم. همه کساییکه اونجابودن کاملا مطمئن شده بودن که قبول شده هاشون از قبل مشخصن. 

البته اینو درنظر داشته باش که هر گروهی متفاوته گروه رشته ما که اینطوری بودن شاید گروه رشته شما خوب باشن

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوباز رفتم مصاحبه. خیلی بدن بد بد بد . اصلا ایتقدر تحقیر میکنن آدمو و کلا بنظر میرسه که یه سری اف ...

وااای چه سخت 

یعنی ۶ نفری میفرستادن داخل؟؟؟

رزومه و زبان چی؟چیزی نپرسیدن؟

وااای چه سخت  یعنی ۶ نفری میفرستادن داخل؟؟؟ رزومه و زبان چی؟چیزی نپرسیدن؟

اره مال گروه ما که اینطوری بود هردوسال همینطوری بود.  رزومه رو از قبل براشون فرستاده بودیم نمیدونم دیگه چقدر تاثیر داشت هیچی از رزومه و مقالاتمون و زبان نپرسیدن. گفتم که فقط یه دونه سوال الکی مربوط به رشته پرسیدن و تمام همه رفتیم بیرون . واسه همین میگم همه کسایی که اونجا بودن مطمین شدن قبول شده ها ازقبل مشخصن وگرنه این چه مدل مصاحبه بود. البته ببین رشته ها باهم فرق میکنن شاید گروه رشته شما اینطوری نباشه 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
شما هم دانشگاه علامه بودین؟

نه من دوبار رفتم مصاحبه ولی قبول نشدم. فردوسی مشهد قبول شدم. 

تو رشته ما بیشتر قبول شده های علامه از دانشجوهای خودشون بودن. خیلی هم تحقیرامیز برخورد میکردن😡😡