2777
2789
قربونت برم ثمین می فهمی حال ما عروسان زجر کشیده از دست جلادان عصر به مانند مادرشوهران را😚😚

خودم داااااغ دیدم 😂😂😂😂

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فک کنم خیلی مهربون و با گذشتی 😍😍😍 من که دلم میخواست بندازمش کفتار بخوره 😒

وای نه مادر شوهر منم خیلی اذیتم کرده هرگز نميبخشمش ولی سگ خیلی وحشتناکه 😰

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وای نه مادر شوهر منم خیلی اذیتم کرده هرگز نميبخشمش ولی سگ خیلی وحشتناکه 😰

کمشم هست تازه 😑😑😑

من اگه پولدار بودم حتما میبردمش اسپانیا؛ مینداختمش تو پیست گاو بازی لت و پار شه 😂

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

اگر بشناسیشون میفهمی قراره چکار کنن.کلی علائم هشدار دهنده داره.مگر اینکه هار یا آزاردیده باشه.اونوقت پیش بینیش سخته

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

😓

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
کمشم هست تازه 😑😑😑 من اگه پولدار بودم حتما میبردمش اسپانیا؛ مینداختمش تو پیست گاو بازی لت و پار ش ...

وايييي خدا نکشتت دختر 😂😂😂😂 پس مال تو حقشه گراز دنبالش کنه 😅😅😅😅

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
حمله سگ خیلی ترسناکه. قشنگ ۶، ۷ کیلو کم میکنی، در جا.

وحشتناکه

ی روز ۵ صبح من ومامانم داشتیم میرفتیم پیاده روی تو کوچه ۵ ۶ تا سگ بودن اومدیم رد شیم شروع کردن پارس کردن ودویدن دنبالمون بدترین حسی بود که میشد تجربه ش کرد حالا داد میزنم مااماااان بدووووو مامانم چادرشو گرفته لای دندونش داره میدوه😐😐😐😐😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴