ایشالا ولی خدایی اینو دارم میگم حتی اگه به شوخیم به یکی بخندی سر ادم میاد یه نمونش به یکی خندیدم اون ...
اقا ما اگه نخندیم که دق می کنیم با این بلاهای که قوم شوهر سرمون میارن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دختر دایی منو سگ گرفت نصفش کرد 😓پای داداششم نفشسو پاره کرد😓بعدش داییم سگه رو پاره کرد😓
وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
اینارو ول کن سگه چی شد . سگه مهمه نذاری اونم اجانب ببرن به ما نرسه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
پارسال به دختر چهار پنج ساله همراه مادر ش رفته بود مسجد شب بوده دختره می ره بیرون مسجد چندتا پسر یه یک اذیت میکردن و فرار کردن سکه دختره گاز گرفته بود تمام صورتش وباسن ش ...خداروشکر الان حالش،خوبه
امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗