2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ولی خدایی اینو دارم میگم حتی اگه به شوخیم به یکی بخندی سر ادم میاد یه نمونش به یکی خندیدم اون ...

اقا ما اگه نخندیم که دق می کنیم با این بلاهای که قوم شوهر سرمون میارن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دختر دایی منو سگ گرفت نصفش کرد 😓پای داداششم نفشسو پاره کرد😓بعدش داییم سگه رو پاره کرد😓

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
وحشتناکه ی روز ۵ صبح من ومامانم داشتیم میرفتیم پیاده روی تو کوچه ۵ ۶ تا سگ بودن اومدیم رد شیم شروع ...

ای وای😂😂😂

برای منم چند باری پیش اومده. شلوار جین رو تونسته بود پاره کنه. زانوم تا دو هفته کبود بود😂

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
وحشتناکه ی روز ۵ صبح من ومامانم داشتیم میرفتیم پیاده روی تو کوچه ۵ ۶ تا سگ بودن اومدیم رد شیم شروع ...

ایندفه اصلا ندو.بدتر میشه.یا بشین یا وایسا تو چشماش نگاه کن محکم بگو برو..البته باید چهار دفه سرت بیاد تا بتونی وایسی😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

اینارو ول کن سگه چی شد . سگه مهمه نذاری اونم اجانب ببرن به ما نرسه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فک کنم باز پریودی ثمین

نه اتفاقا الان خیلی خوش اخلاقم 😂 وگرنه در حالت پریود خودم با تبر تو تخیلاتم تیکه تیکش میکنم

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
نه اتفاقا الان خیلی خوش اخلاقم 😂 وگرنه در حالت پریود خودم با تبر تو تخیلاتم تیکه تیکش میکنم

یاخدااااااا 

منم عین توام دوستدارم مادرشوهر سابقمو لت و پارکنم همشم خابشو میبینم 😅😅😅

یکی باید باشه که وسط روزمرگی های زندگی لبخندروی لبت بیاره.....  

پارسال به دختر چهار پنج ساله همراه مادر ش رفته بود مسجد شب بوده دختره می ره بیرون مسجد چندتا پسر یه یک اذیت میکردن و فرار کردن سکه دختره گاز گرفته بود تمام صورتش وباسن ش ...خداروشکر الان حالش،خوبه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

اقا ولی من یه چیز بگم

دوسال پیش مادرشوهر من اذیتم کرد اشک منو دراورد

فرداش رفت بیرون با صورت رفت تو آسفالت تا یه ماه صورتش ورم داشت و زخم بود

این داستان کلید اسرار تقاص مادرشوهر 😁

😂😂😂😂😂😂😂خندیدم .حالا نیفتم تو جوب خالی😂😂😂😂

می افتی بعدم سگ میاد میخوردت