2777
2789

مامانم همیشه ما رو با همه مقایسه میکرد

مهم نبود ما چه پیشرفتی میکنیم همیشه ما کمتر از بقیه بودیم،همیشه بچه های دوستاش بهتر بودن

توی همه چیز انگار مسابقه بود، توی حرف زدم، راه رفتن، مدرسه رفتن، ازدواج کردن

من خیلی سعی میکنم این خیانت رو در حق بچه م نکنم ، خدا شاهده با هیچکس مقایسه ش نمیکنم، نه میگم بهتره نه میگم بدتره. همیشه فقط خودش و خودش واسم مهمه

الان مشکلم اینه که پسرم حرف نمیزنه. دو سال و یک ماهه ست مامانم مرتب زنگ میزنه که بچه فلانی شعر میخونه، ویدیو فرستاده اینو میگه، اونو میگه

اعصابم به هم میریزه. یک هفته ست دارم کلمات پسرم رو می‌شمارم ۲۲۸ کلمه میگه. فقط جمله نمیگه و شعر رو هم فقط آوازش رو میخونه

عاشق کتاب خوندنه، فارسی و انگلیسی هر دو تا رو کامل متوجه میشه. بهش میگم خب تاخیر پسر من به خاطر همین دو زبانه بودنه، بعدش هم اونا دورشون شلوغه پسر من فقط من و بابا ش رو داره که باهاش صحبت کنیم طبیعیه

اونم قبول می‌کنه میگه آره درسته، ولی من به هم میریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو زبانه ها اینطورین 

ترجیح اینه که بعد سه سال زبان دوم شروع بشه 

مگر اینکه بچه تو محیط باشه و مجبور باشیم

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

مادره دیگه نمیشه چیزی گفت چون دل مادر نباید بشکنه. ولی شما اهمیت نده به حرف دیگران حتی اگه مادرتون باشه برات هیچ وقت مهم نباشه که بقیه چطور فکر میکنن اونجوری زندگی کن که باب دل خودت باشه. پسرت هم که ماشاله سالمه نگران نباش . 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

دو زبانه ها اینطورین  ترجیح اینه که بعد سه سال زبان دوم شروع بشه  مگر اینکه بچه تو محیط ...

میگن درست میگی ولی بازم حرف خودشون رو میزنن

تو محیط م واقعا چاره دیگه ای ندارم

اصلا اینجور مقایسه ها کار مادراس 

ناراحت نشو

قبلنا مادرم منو با دختر دایش مقایسه میکرد

حالا ک ازدواج کردم مامانم میگه فقط خودت.

حالا پسر شیطونم با بقیه مقایسه میکنه😅