2777
2789
عنوان

به نظرتون چجوری به شوهرم بگم که بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 56 پست
واقعی میگه نمیخامت؟ مدل نداره که بگو بیا بریم پیش مشاور که مسائلمون حل شه کاش قبل عقد و رابطه میر ...

عقد گذاشتن برای اماده کردن مراسم عروسی و شروع زندگی 

اخه من نمیدونم چرا با یه عقد بدون جشن و خرج و خونه زندگی خودشونو راحت میگیرن و رابطه دارن 

اگه یه اقا به خانمی تجاوز کنه ۲۰۰ میلیون حق بکارت باید پرداخت کنه علاوه بر جرمش 

بعد با یه عقد ساده و هنوز نه خونه و زندگی درست کردن و نه جشن .....

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

بخاطر اینکه رابطه داشتین میخوای بگی بیاد؟ 

والا از قدیم گفتن تو عقد رابطه نداشته باشین باز همه میان میگن شوهرمه حقشه من نکنم یکی دیگه میکنه😑

جفتتون چقدر خامین! 

من وشوهرم ازین کارا چند بار کردیم همه به حال خودمون گذاشتنمون هم خانواده اون هم خانواده من

تا بفهمیم چی به چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه واسه ی چی انقدی مشکلاتمون بزرگ نیستن ولی فقط می‌خواد منو بترسونه

وقتی بهت میگه برو نمیخوامت و شما نمیری داری خودتو تحقیر میکنی و کوچیک میکنی 

عزیزم ب نظرم اگر انقد مشکلاتتون کوچیک هس سعی کن کمتر حساسیت نشون بدی چون الان عقد هسی وقتی رفتی زیر ی سقف ممکنه همین موضوع کوچیک بشه فاجعه.تا عقد هستین هم شما هم شوهرتون باید سعی کنید سر چیزای،الکی دعوا نکنید یا یکی از دو طرف کوتاه بیاد.مطمئن باش شوهرت فقط واسه اینکه دعوا کمتر بشه اینو میگه البته درسته حرفش درست نیس،ولی منطقی باهاش حرف بزن مشکل رو حل کن

ببین مقصر فقط خودتی . شوهر من ادمی بود که وقتی اولین بار قهر کردم گفتم قطعا طلاق میگیریم. بابام حرف خوبی زد گفت مردها طبل تو خالیی ان. شما هم وقتی بعد یک هفته اومده نباید تحویلش میگرفتی . میگفتی این یک هفته رو فکر کردم بهتره بریم پیش مشاور .در غیر صورت رابطه تمام. شک نکن شوهرت به غلط کردم میفته

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
وقتی بهت میگه برو نمیخوامت و شما نمیری داری خودتو تحقیر میکنی و کوچیک میکنی 

وقتی میگه طلاقتو بگیر منم میگم باشه من از طلاق نمی‌ترسم،ولی مامانم میدونه که من رابطه داشتم با شوهرم همیشه سرکوفتم می‌زنه که اگه طلاق بگیری چیکار کنم که دیگه دختر نیستی،منم از ترس خانوادم مجبور میشم کوتاه بیام

وقتی میگه طلاقتو بگیر منم میگم باشه من از طلاق نمی‌ترسم،ولی مامانم میدونه که من رابطه داشتم با شوهرم ...

مگه کار حرام کردی؟شوهرت بوده. ولی ازین به بعد اجازه رابطه نده. بگو انقدر بهم گفتی برو طلاق بگیر دارم ازت سرد میشم احساس میکنم داری استفاده ابزاری ازم میکنی. . بذارر درک کنه حرفهاش روحت رو ازار داده

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
آخه واسه ی چی انقدی مشکلاتمون بزرگ نیستن ولی فقط می‌خواد منو بترسونه

عزیزممم 

اول به خودت مسلط شو بعد باهاش حرف بزن 

بهش بگو عقد حرمت داره اسم من که اومده تو شناسنامه تو و اسم تو که اومده تو شناسنامه من حرمت داره 

حتما تو برای من ایده آل بودی که انتخابت کردم مردم باشی .... همسرم باشی... پناهگاهم باشی فردا بشی پدر بچه م 

حتما من اون قدر در نظرت خوب بودم که پا جلو گذاشتی که همسرت باشم... ارامشگرت باشم ... بشم مادر بچه ت 

زندگی و ازدواج قداست داره برو بشین با خودت فکر کن ببین اگر با کوچکترین اتفاقی به عنوان مرد زندگی میخوای بگی طلاق بگو تا من درست فکر کنم تو مردی من توقعم ازت بیشتره ... من مرد میخوام نه یه بچه برو بشین با خودت فکر هات رو بکن ببین میتونی مرد یک زندگی باشی میتونی تکیه گاه یک زن باشی شوخی نیست که این واژه رو راحت به زبون میاری «طلاق» 

قلب من حرمت داره اگر نمی تونی حرمت نگه داری من باید بیشتر فکر کنم 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

خودت برو مشاور لازم نیست حتما ایشونو ببری ، یه طرف دعوا هم شما هستی هم یاد میگیری چطور دعوا نکنی و دعواهای پیش اومده رو.مدیریت کنی هم بهت یاد میده در مقابل حرف طلاق چه پاسخ سنجیده ای بدی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وقتی میگه طلاقتو بگیر منم میگم باشه من از طلاق نمی‌ترسم،ولی مامانم میدونه که من رابطه داشتم با شوهرم ...

یعنی بگی باشه طلاق بده ...واقعا میده؟

یعنی چی از طلاق نمی ترسممم .... 

ترس چیه؟؟ 

باید برای زندگی تون حرمت قایل باشید 

برای قلبتون باید حرمت قایل باشین 

خودتم که میگی مشکلتون بزرگ نیست حل کن این قضیه رو برای همیشه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.