2777
2789
عنوان

به نظرتون چجوری به شوهرم بگم که بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از مردی که راحت اسم طلاق و میاره بترس، اگه بازم اسمشو آورد بگو باشه و یه قدم بردار ، اگه واقعا دوست داره که به خودش میاد و دیگه اسم طلاقو نمیاره اگرم اقدامی نکرد که همون بهتر که تو مرحله تموم شه، شتر سواری دولا دولا نمیشه که 

نه فقط الکی حرف میزنه

نباید بذاری الکی حرف بزنه 

مرد که نباید الکی حرف بزنه 

خودتم الکی حرف نزن 

زندگی بازی نیست جنگ هم نیست مهارته درست یاد بگیرید و درست عمل کنید 

چند سالتونه؟؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
نه فقط الکی حرف میزنه

ایندفعه بگو اگه واقعا طلاق میخوای برو در خواست بده 

اگه هم وجودش رو نداری دیگه اسم طلاق نیار ...وقتی اسمشو بیار که بتونی رو حرفت وایستی

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
چجوری آخه

زن دماسنج عاطفی زندگیه 

نباید بذاری کار به دعوا بکشه باید با حرف زدن مشکلات حل بشه نه با داد و بیداد 

باید به مرد قدرت بدی تا ازش عشق دریافت کنی 

بهش بگو بعیده این حرفها ازت 

تو تو چشم من از همه بهتر بودی که بهت بله گفتم 

تو مرد رویاهام بودی که اسمت اومده تو شناسنامه مم میخواهیم یه عمر زندگی کنیم یعنی چی هی این کلمه رو میگی 

برو چند روز با خودت فکر کن اگه واقعا به این نتیجه رسیدی که زود ازدواج کردی یا تو انتخابت اشتباه کردی خودت برو درخواست بده ولی اگر تصمیم گرفتی بمونی مثل یک مرد بمون برو تصمیم بگیر 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

عزیزم دقیقا منظورتو فهمیدم شوهر منم اینطوری بود تو دوران عقد و متاسفانه الانم هست هرچی میشد دعوا حتی سر مثلا غذا تهش میگفت من همینم نمی تونی برو خونه بابات یا برو طلاق بگیر اولا گریه زاری میکردم چون سوپ کم بود الانم یه وقتایی هیچی نمی گم یه وقتایی میگم میرم یه وقتایی میگم مگه الکیه؟ ولی در کل به نظرم یه وقتی بذاری برای مشاور حل میشه ایشالا 

خودت رو بالا بگیر استارتر 

صوت های دکتر فرهنگ دکتر جبشی خانم پرتو اعلم رو گوش کن 

باید آگاهی ت از ندگی زناشویی و مشترک بره بالا 

اینکه تو دوران عقد نتونستی ازین فرصت استفاده کنی که مرد بهت جذب بشه که یک هفته قهر کنه و راحت بگه طلاق یعنی مهارت های خودتم کمه 

تو خانواده همسرت کسی طلاق گرفته ؟؟ تو دوستای همسرت ؟؟ 

همسرت خیلی راحت ازین واژه استفاده میکنه نباید این طور باشه 

اگر تهرانی کلاسهای دوران طلایی عقد موسسه راه روشن رو برو تومیدون شهدا 

بله خواهرش طلاق گرفته

وقت بذار برای بیشتر شناختنش 

این طلاق اونم خواهر یه مقدار سخت میکنه کارت رو 

چه جوری آشنا شدید؟؟