2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه بيا بشين پشت فرمون رانندگي كن من ميترسم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 48 پست
خب آره مال خودشه!  منم ماشین داشتم خودم، اونم از 16 سالگی!  قبل ازدواجم فروختم گذاشتم رو ...

عزیزم شما انگار با مفهوم زندگی مشترک اشنایی نداری😑😑😑😑😑😑😑😑

اون ماله زمان مجردیتون بود که ماشین فقطططط ماله خودتون باشه...الان شوهرت ماشین نداره بلکه شما با هم ماشین دارین...

همسر با پدر و مادر خیلی فرق میکنه تو تو زندگیش شریک هستی باباش نیست..از من به عنوان خواهر بشنو نزار این طرز فکر و داشته باشه شوهرت..خودت ضرر میکنی

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ترس نداره بشین حالشو ببر.

من الان دیگه جوری شدم که بیشتر از شوهرم پشت فرمونم.

مسافرتا نصف راهو من میشینم😃😃😃

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍

خداييش هشتاد درصد خانوما كه راننده شدن بخاطر شوهراشونه

يكيش خواهر من شوهرش ماشين تَو جاده ميده بهش خودشم كنار دستش ميكذره ميخابه!!!

اينقد ريلكسه!

من كاربر سال ٨٩هستم كه ايميلم هك شده🤕
عزیزم شما انگار با مفهوم زندگی مشترک اشنایی نداری😑😑😑😑😑😑😑😑 اون ماله زمان مجردیتون بود که ماش ...

جوری نیس که بگه ماشینم، موتورم و فلان! 

ولی چون میشناسمش حساسه ازش نمیخوام! یه بار انقد استرس داد زدم کنار گفتم نمیخوام عزیز دلم راحت باش😂

الان گهگاهی میگه تو مدل رانندگی کردنت درست نیس، بهت یاد میدم بعد ماشین میدم دستت! 

راستم میگه خب ماشین من پاترول بود مثل وحشیاس رانندگیم! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

من اتومات داشتم خیلی راحت بودم رفت عوض کرد یه 405دنده دراز خرید با یه پارکینگ کوچولو وتنگ که همه طرف ما‌شین هس روز اول نشست پیشم اینقدر استرس بهم داد که برگشتنی ماشینو وسط پارکینگ ول کردم اومدم خونه اما امروز خودم رفتم با اعتماد به نفس خیلی هم عالی بود

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
اخه ماشينمون الان خارجي هست اصلااااا تجربه با اتومات هم ندارم  اگه دنده ايي بود ترسم كمتر بود

اتفاقا دنده اتومات خیییییلی راحت تره. اصلا قابل مقایسه با دنده این نیست. فقط گاز و ترمز. 

ظاهر هیچ آدمی مهم نیست، باطنشم مهم نیست. کلا هیچ آدمی مهم نیست، درگیر نشید.😊😊😊

شوهر من روز اول که با خودش رفتم توقع داشت با یه فرمون مثل خودش حرفه ای از لای ماشینای پارکینگ در بیام و دو تا رمل رو رد کنم از پارکینگ بیام بیرون من که بعداز چن سال دنده سوار شده بودم و همه چی یادم رفته بود و تازه اندازه ماشین دستم نبود یه جوری باهام برخورد کرد که حس کردم احمقم اما الان حالم عالیه

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄