2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه بيا بشين پشت فرمون رانندگي كن من ميترسم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 48 پست
من دست نزدم به فرمون ماشین شوهرم!  همه وسیله هاشو صفر می‌خره و روچشاش نگه میداره!  منم م ...

الان خوشحالی ؟؟؟؟...خیلی بد عادتش کردی..ماشین شوهرم یعنی چی؟؟؟اون ماشین ناله توام هست..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
عزيزم اتومات كه هيييچ كاري نداره😁 مثل ابه خوردنه بشيني پشت اتومات ميگي يه عمر چه اشتباهي كردم. دن ...

خب ميترسم بزنم به چيزي اين شوهر ديوونمو چيكار كنم؟!

من كاربر سال ٨٩هستم كه ايميلم هك شده🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ميترسم بزنم به چيزي اين شوهر ديوونمو چيكار كنم؟!

چی خریدین؟ ماله منم خارجکی هر کی میشینه پشتش استرس میگیره جز خودم    البته اونا اسنرس پولشو میگیرن

دخترم تمام زندگی من
الان خوشحالی ؟؟؟؟...خیلی بد عادتش کردی..ماشین شوهرم یعنی چی؟؟؟اون ماشین ناله توام هست..

خب آره مال خودشه! 

منم ماشین داشتم خودم، اونم از 16 سالگی! 

قبل ازدواجم فروختم گذاشتم رو پول بابام یه ماشین باهم خریدیم به نام خودش! 

واسه همین هروقت بخوام دراختیارمه

شوهرمم من بد عادت نکردم، ماشینشو به باباش که پایه یک داره نمیده! کلا حساسه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

الان تعارف ميكنه بيا بشين ولي موقع رانندگي من تا نزديكاي سكته پيش ميره 

خب منم استرس ميگيرم

باباي خودم پايه يك داره و همه به رانندگيش إيمان دارن ولي شوهرم ميكه اگه با بابات برم سفر دور ايران هم حاضر نيستم يه دقه ماشينمو بدم دستش! حالا شما بدونين چقد ماشين دوسته!!!

من كاربر سال ٨٩هستم كه ايميلم هك شده🤕
الان تعارف ميكنه بيا بشين ولي موقع رانندگي من تا نزديكاي سكته پيش ميره  خب منم استرس ميگيرم ب ...

البته بیشتر جون دوسته فکر کنم! حالا شوهر من یه کم بهتر شده 3 4 بار از مرگ حتمی نجاتش دادم!  

دخترم تمام زندگی من
 نه جون دوست نيس مال دوسته

ولی شوهر من خودش پژو داره پشت ماشین من اصلا نمیشه اون از من میترسه من از اون کلا چندین ماهه ماشین خوابیده چی بشه من خودم یه مسافت کوتاهی پشتش بشینم

دخترم تمام زندگی من
ولی شوهر من خودش پژو داره پشت ماشین من اصلا نمیشه اون از من میترسه من از اون کلا چندین ماهه ماشین خو ...

اون نمیازره من تنهایی بشینم منم نمیخوام با اون برم اعصابمو خرد کنه

دخترم تمام زندگی من