2777
2789

هنوز خونه نگرفتیم قراره چند ماهه دیگه خونه بگیریم من خونه مادر شوهرم شوهرم خونه مادر شوهرم دیگه شرایط اینطوری رقم خورد دیشب شوهرم گفت من چند تیکه وسیله برای خونه گرفتم توهم سهم خودتو بگیر منم گفتم باشه یه ماه قبل از اینکه خونه گرفتی میگیرم اون موقع پول میاد دستم دیدم یهو داد وبیداد کرد چطور من زود گرفتم تو اصن معلوم نیست پولاتو چیکار میکنی اصن شرایط منو درک نکرد باردارم ۴۰ روزه نیومده بهم سر بزنه فقط ۲ تومن ازش گرفتم برای آزمایش سونوگرافی خرج و مخارج بهم نداده این مدتی خونه مادرم هستم توقع بی جا ازم داره میدونم مدتها بیکار مونده قسط اینا داره تحت فشاره ولی حقنداره اینطوری بامن رفتار کنه منم بغض کردم گوشی روش قطع کردم دیگه اصن نیومد عذر خواهی کنه همیشه چه مقصر باشم چه غیرمقصر من باید عذرخواهی کنم کلا خانوادگی لجبازن ومغرور من میخام یه مدت بی محلش کنم حوصلشو ندارم اعصابمو خراب میکنه

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

همسرم من اینطوری شده کاملاااا بی درک و سنگ

9 ماه استرس و نگرانیهای عالم رو بهم دادن حلالشون نمیکنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرم من اینطوری شده کاملاااا بی درک و سنگ 9 ماه استرس و نگرانیهای عالم رو بهم دادن حلالشون نمیکنم

خیرنبینن الهی حالم روحیمونو تو این دوران درک نکردن

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

مردا وقتی بیکارن و پول ندارن بیشتر از موضع قدرت وارد میشن و هارت و پورت میکننموجودات عجیبین به خدا

آره عزیزم دقیقا

خیرنبینن الهی حالم روحیمونو تو این دوران درک نکردن

آخه بدیش اینه تو دوران بارداری حداقل واسه من که اینطوری بوده

هر کی در حقم بدی یا خوبی کرده اصلا فراموشم نشده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آخه بدیش اینه تو دوران بارداری حداقل واسه من که اینطوری بوده هر کی در حقم بدی یا خوبی کرده اصلا فرام ...

منم عزیزم خدای ماهم بزرگه