تاپیکی که پایین تاپیک تو بود عنوانش از معلم ها متنفرم بود😂🤦🏻
هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
تاپیکی که پایین تاپیک تو بود عنوانش از معلم ها متنفرم بود😂🤦🏻
من بودم چون ضربه خوردم ازش
کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم
شاید معلم های شما خوب بودن ولی معلم من باعث شد نتونم درست انتخاب رشته کنم ابندمو تباه کرد
کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم
معلمی واقعا درآمد نداره اینو میگم چون پدرم معلمه یه سریا هم که پرستار و... هستن میان میگن که معلم ها نسبت به پرستارا درآمد و کارشون بهتره همش درحال استراحت هستن خوب تو که داری انقدر حرص می خوری چرا نرفتی معلم شی