mahi_banafsh مدیر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1903 عنوان چقد این روزا تاپیک معلم میبینم🫤 | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 62 پست هر تاپیکی رو باز میکنم یا دارن ازش تعریف میکننی عده داره میکوبنشی عده داره بین پرستاری و معلمی دعوا میکنن😂نمیفهمم واقعن منشا این مشکل از کجاس 1404/11/22 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 2795 خب کردی مگ همه باید ی شغلو برن من دوست داشتم رتبه اش ب دندون میخورده ولی رفت ژنتیک تهرانعلاقه و خلاق ... حرف زدن پرستارها رو ک دیدی تو سایت😂😂😂😂گقتم پاچه گیرن و همه رو میکوبن دیدی؟
میس_نرس عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 5279 یعنی میپذیری یه دکتر شغلتو بی ارزش نشون بده؟لول ادما ب شخصیتشونهن ب شغلشوناگ ی روز ی دکتر بیشعور بخا ... اگه یه زمانی من رفتم به پزشک یا جراح تخریب کردم این اجازه رو میدم بیاد بی ارزش کنهولی عقده ندارم مثل یه عده و توهینی نمیکنم مکر اینکه بی احترامی به خودمو رشتم ببینم😘
mahi_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1903 حرف زدن پرستارها رو ک دیدی تو سایت😂😂😂😂گقتم پاچه گیرن و همه رو میکوبن دیدی؟ ببین همشون اینجور نیستن من ی هفته بیمارستان بستری بودم ی سریاشون خیلی باحال بودن مثلا من پامیشدم بدو بدو میومدن میگفتن جرا مارو صدا نمیزنی اخه بیایم کمک خیلی شوخی میکردن روحیه میدادندر عوض یکی دیگه اشون بود فقط بهش گفتم میتونم بیام پایین تخت یکم راه برم حالم بهم میخوره یجوری توپید بهم خفه خون گرفتم 😐