2777
2789
عنوان

معلم بسيار خوب كلاس اول

1059 بازدید | 25 پست

سلام پسر من امسال ميره كلاس اول كمي عضلات دستش ضعيفه و تو نوشتن مشكل داره ولي با كار درماني رو به بهبوده با تحقيق و بررسي و گرفتن مشاوره به اين نتيجه رسيدم كه در صورتي ميتونه امسال بره كلاس اول كه تو يك مدرسه كم جمعيت و با يه معلم دلسوز و با تجربه شروع كنه و گرنه بايد امسال مجددا بره پيش دبستاني ما ساكن تهرانپارس هستيم اگر مدرسه غير انتفاعي با اين مشخصات كه معلم خوبي براي كلاس اول داره  در اين محدوده ميشناسيد بي نهايت به من لطف ميكنيد اگر معرفي كنيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر شما مهد نمیرفته؟

چون دختر منم این مشکل رو داشت و مچش ضعیف بود و تو مهدکودک متوجه شدن و مشکلش حل شد

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

سلام اوايل به سختي ولي الان خيييلي بهتر شده و تكاليفشو انجام ميده ولي به خاطر ضعف عضلات دستش مداد رو به شيوه معمول دست نميگيره به خاطر همين كند مينويسه و بد خط مشاور و كارد ر مان ميگن به مرور خوب ميشه ولي چون خيلي با هوشه دلم نميخواد به خاطر اين مساله عقب بمونه

پسر من توی پیش دبستانی تکالیفش رو انجام نمی داد معلمش گفت براش حلقه پلاستیکی بگیرم تا دستش قوی بشه ولی چطور برای بازی با تبلت و پلی استیشن ساعتها بازی می کنن خسته نمی شن؟

پسر شما مهد نمیرفته؟ چون دختر منم این مشکل رو داشت و مچش ضعیف بود و تو مهدکودک متوجه شدن و مشکلش حل ...

دوست عزیز لطف میکنی بگی چجوری مشکل دخترتون حل شد؟

واقعا کاردرمانی لازمه؟

دوست عزیز لطف میکنی بگی چجوری مشکل دخترتون حل شد؟ واقعا کاردرمانی لازمه؟

مشكل پسر من هنوز كاملا حل نشده ولي با كاردرماني خيلي بهتر شد و واقعا براش كاردرماني لازم بود بيشتر تمرينها رو تو خونه انجام ميديم 

تو 5سالگي مثل بقيه بچه ها قادر به نقاشي نبود و خودم شك كردم و مهد هم تاييد كرد 

من تصمیم دارم تابستون یک کلاس نقاشی بذارم اینجوری تمرکزش روی مداد بهتر می شه از این حلقه پلاستیکی ها هم بگیر با بازی بگو هی فشار بده فعلا راه کار دیگه بلد نیستم