2821
2789
عنوان

خودمو بزنم بکشم👺💔

661 بازدید | 23 پست

فرض کن یه خانواده ی داغون

شکم گشنه ی واقعی (پول جمع کردن فقط)

رنگ پریده ی داغون

بوی دهنشون ادمو به مرحله ی مرگ میرسونه

بسیار بسیار بددهن

درحدی که مادرخانواده اینقد رواتیه که الکی مردمو خفه میکنه

خفه ی واقعی به قصد کشتن!

به شدت دورو و عثب افتاده با تفکرات وحشتناک

پیک می و زن ستیز به تمام معنااا

دخالت کننده تو زندگی همهههه

دو به زن

وای اصن یه ویژگی مثبت نداره ، به قران نداره. به امام حسین یه ویژگی مثبت نداره. به مرگ بابام یه ویژگی نثبت نداره ، نه خودش نه خانوادش نه پسرش.

اینقد از لحاظ ظاهری کثیفن که چرک از روشون میباره.

بهداشت و نظافتشون صفرررررررررر

شوهرشم هیز و هول و مررریض

ولی خب همون اول نوشتم

نخوردن اصلا نخوردن فقط پول جمع کردن

حالا برا پسرش ۲ تا خونه و ۲ تا زمین و ۲ تا ماشین و کلی طلا خریده.

خواستگاره و پیش همه گفته (((: الان فهمیدم ...

وای حالم بده..

بعد مامانم میدونید چی میگه؟ خب چه اشکالی داره مهم اینه پسره پولداره. خودمو بکشم راحت شم؟💔🥲

بابامم مصل من متنفره ازشون ، ولی خب میترسم مامانم مخ بابامو بزنه🥲🥲🥲🥲چقد من بدبختم

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

عقب *

مثل*

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال کسی نمیتونه مجبورت کنه

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

وا...حتی اگه تا آخر عمر ازدواج نکنی بله نگیا

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

خواستگارته؟

اره

دیروز دخترخالم میگفت چرا ب ما نگفتی انگشتر اورده

امروز خالم گفت

الکی همه جا پخش کرده ک منو نشون کرده برا پسرش

چقد من بدبختم

امشب بابام میاد میگم بهش

مامانت جز پول به چیزای دیگه اعتقاد نداره نه؟

بعد میدونی میگه برو بابا پسره از تو بهتره (ک مثلا من اعتماد به نفسم پایین بیاد و روش فکر کنم)

یعنی واقعا میخام خودکشی کنم

عمو و دایی و بابام و هییچکککککسسسس از این خانواده خوشش نمیاد

2825
2823
2791
2779
2792