2821
2789
عنوان

دلم هات چاکلت و هات داگ می خواد

101 بازدید | 12 پست

و دیدن فیلم طنز کره ای

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی چیز زیادی نیسهات چاکلت برو بخرهات داگ زنگ بزن بیارنفیلمم دان کن

حوصله بیرون رفتن ندارم نزدیک پریودیمه به زمین انگار چسبیدم اداشمم بهش چند شب پیام میدم نمیخره

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
همشم که هات

خودم به این مسئله دقت کردم 😂🚶🏻♀️

حوصله بیرون رفتن ندارم نزدیک پریودیمه به زمین انگار چسبیدم اداشمم بهش چند شب پیام میدم نمیخره

چ داداشی☹️

داداشا جونشون برا آبجیشون میره

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
چ داداشی☹️داداشا جونشون برا آبجیشون میره

داداش من، منو دوست نداره

اصلا به ترکیب مزش فک نکردیا😂فقط هات باشه

نه عاشق هات چاکلتم

هات داگم میخوام چون گشنمه

وای که من هم این دو رو چقدر دوست دارم

ولی مدت هاست هات داگ نمی خورم

همش ضرره خالصه

ولی باعث شدی سال بعد او اردیبهشت برم یه جا هر دو تای این ها رو با هم بخورم اول هات داگ بعد یه هات چاکلت روش.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792