2777
2789
عنوان

ختم بسم االله

658 بازدید | 20 پست

خانوما این ختم مجرب رو میشه با صلوات شمارم گفت؟قبول میشه یعنی؟من امروز روز اول بود گفتم با تسبیح سختمه.روزی صدتا اضافه کنیم؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسبیح و صلوات شمار  فرقش چیه😐شما مهم اینکه تعداد دستت باشه اصلا باهیچی نگو

خب فرق داره ک میگم !حالا روزی صدتا باید اضافه شه درسته ؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
واي منم امروز شروع كردم  يني ي ماه پيش شروع كردم ولي روز ٢٨يااادم رفت و دوباره از انروز شروع ك ...

اره منم همش فک میکنم ی مهره بیشتر یا کمتر میشه .پس روزی ۱۰۰تا اضاف کنم؟

ميشه يه توضيح كوچولو بديد چه جوريه ؟

ختم بسم الله الرحمن الرحیم،چهل روزه بعد روز اول 100تا  بسم الله الرحمن الرحیم میفرستی،روز بعد ۲۰۰تا همینجور روزی صدتا بهش اضافه میکنی تا روز ۴۰که میشه۴۰۰۰بسم الله الرحمن الرحیم

صلوات میفرستین واسه آرامشم؟  
من با تسبیح انجام دادم  هر روز یه دور تسبیح میگفتم بسم الله الرحمن الرحیم تا 40 روز و هر روز که ...

ب حاجتت رسيدي؟؟

ميشه اگه رسيدي بگي ،،ك مثلا چقدر حاجتت براتون مهم بود و ...

اگه دوس داشتي❤️

اگه هم هموز نرسيدي مطمنم انشالله ب حق همين ماه زودي ميرسي ب حاجتت 

التماس دعا😍❤️🙏🏻

ميشه يه توضيح كوچولو بديد چه جوريه ؟

عزيزم بسم الله الرحمان الرحيم خالي نيست ذكر اينه:

بسم الله الرحمان الرحيم بحق بسم الله الرحمان الرحيم 

روز يكشنبه شروع ميكتي صدتا ميگي 

فرداش٢٠٠تا 

پس فردلش ٣٠٠تا 

يني هروزي ك ميگذره ١٠٠تا بهش اضاف ميكني 

و روز ٤١ ك بعضيا ميگن روز ٤٠

ي جعبه خرما ميگيري خيرات ميكني 

[QUOTE=59641828]ب حاجتت رسيدي؟؟ ميشه اگه رسيدي بگي ،،ك مثلا چقدر حاجتت براتون مهم بود و ... اگه دوس داشتي❤️ اگه ه ...

سلام عزیزم خیلی برام مهم بود خیل حیاتی بود و واقعا نمیشد فکر کنم مشکلم حل بشه  . چند تا ختم گرفتم و از جمله همین ختم عظیم بسم الله رو تا 40 روز و هر روز یه دور اضافه کردم  دیگه اخرهای ختم تقذیبا دو ساعت  زمان میبرد .. 5 تا نسبیح داشتم و روی هر کدوم  هر روز مثلا 4 بار یا 5 بار میخوندم میذاشتم کنار تا نوبتش بشه دوباره........ باور کن حاجتم طوری روا شد که حیرت کردم بهتر از اونی که میخواستم پار سال  خرداد ماه و اینها بود شروع کردم تا 41 روز  و بعد که تموم شد واگذارش کردم به خداوند چون میدونستم تاریخی  که برای مشکلم گذاشته بودم  روز یا ماه دقیقی نداشت که بگم مثلا تا خراد ماه امسال . اینطوری نذر کردم که مثلا برای  این  مشکلم که اتفاق افتاده میخوام اینجوری حل بشه  و شد........... اثلا به این  ختم شک نکنید چون اسم اعظم خداوند توشه و بی شک  حاجت روا میشید . کاش یکی ختمش رو اینجا بگیره و منم  شرکت کنم که گروهی دعا بیشتر میگیره . شما هم ایشالله حاجت رو ا میشید و بقیه دوستان . فقط توکل کنید و اعتماد به خداوند قهار و توانمند. الله اکبر ماشالله لا حول و لا قوه اله بالله

[QUOTE=59641828]ب حاجتت رسيدي؟؟ ميشه اگه رسيدي بگي ،،ك مثلا چقدر حاجتت براتون مهم بود و ... اگه دوس ...

وقتي لايكم كردي همش اعلانات رو چك ميكردم منتظر بودم بياي بگيررسيدي ب حاجتت و حس خوبتو منم بگيرم و اميدم مضاعف بشه 

خيلي ساله درگيره ي خواسته ايمم 

راستش خيلي تلاش نكردم ولي دوسه ساله ك واقعا از خدا ميخوام امسال خيلي دلم شكسته خيلي 

تنها دلخوشيم استجابت دعامه 

مرسي ك برام وقت گزاشتي جوابمو دادي 

انشالله ب همه خواسته هات برسي عزيزم 

ميشه توروخدا توي اين ماه براي منم دعا كنين؟؟

ممنونم❤️

عزيزم بسم الله الرحمان الرحيم خالي نيست ذكر اينه: بسم الله الرحمان الرحيم بحق بسم الله الرحمان الرح ...

مررسي عزيزم لطف كردي ❤️فقط حتما بايد از روز يكشنبه انجام بشه ؟

من و تو ما نمي شويم محشر مي شود ❤️
مررسي عزيزم لطف كردي ❤️فقط حتما بايد از روز يكشنبه انجام بشه ؟

فداتشم خواهش ميكنم هر سوالي داشتي بپرس

ببين من اون دفعه ك گرفتم نميدونستم ك بايد از يكشنبه باشه از شنبه خوندم ،وسطاش ساعت از ١٢شب رد ميشد و در اصل فردا ميشد و من شك داستم ك درسته يا نه ولي ميخوندم،يكم گذشت صلوات شمارم خراب شد ي عالمه ميگفتم يهو صفر ميشد منم دوباره از نو ،،،كلا بي نظم بود كارام و اخرشم تو روزه ٢٨فكرشو بكن 😔يادم رفت ك بخونم 

و همه چ خراب شد 

كلي گريه كردم خيلي داغون شدم واقعا 

اينارو گفتم چون احساس كردم ك اصولي اين ختم رو شروع نكردم و در تعجب زيااااد من يادم رفت!!!! 

از يكشنبه شروع كن 

سعي كن قبل دوازده شب بخوني 

با وضو باشي فك كنم بهتره 

سعي كن همون تعداد رو بگي كمتر ك اصلا نشه بيشترم نشه فك كنم بهتره يني دقيق و اصولي جلو بري 

من خودم همون اول گفتم خدايا اگه بيشتر شد من اون مقدارو براي سلامتي و فرج امام زمان خوندم