2777
2789
عنوان

همسایه ی پر رو وبی حیای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 24 پست

امروز نزدیک افطار پسرم به هوا بچه ها رفت بیرون منم رفتم دنبالش همسایه ها هم که طبق معمول دم در خونه کناری این خانمه جمع بودن وحرف میزدن یهو زنه سرش را آورد بیرون وشروع کرد حرف زشت زدن به همسایه ها که به کسی مربوط نیست من چه کارم وبرید دختر وپسرا خودتونا جمع کنید و چندتا حرف رکیک دیگه هیچکسم چیزی نگفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا همسایه هم مشغول دوچرخه هاشون بودن  یهو زنه اومد بره بیرون برگشت به یکی از بچه ها دری وری گفت  که مثلا همسایه ها حساب کار بیاد دستشون  پسره زبون بسته دهنش باز مونده بود دلم براش سوخت  

کجا زندگی میکنید مگه دیگه الان این دوره زمونه همسایه ها هنوزن تو کوچه جمع میشن زنا جیک تو جیک بشن؟!

به نظرم محلتون عوض کنید هرچند حسم میگه شماهم خودت بدت نمیاد از فضولی کردن 

اشکال نداره خوش باشید با سرک کشیدن تو زندگیای مردم😑😐

خیلی عداب وجدان گرفتم که گداشتم هرچی خواست به اون طفلک بگه اگه روزه نبودم حتما جوابش رامیدادم  ولی همسایه ها گفتن بااین ادما نبابد دهن به دهن شد ازبس بی شعورن دیدم راست میگن  تازه یه حرفم برتمون درمیاره زنیکه

کجا زندگی میکنید مگه دیگه الان این دوره زمونه همسایه ها هنوزن تو کوچه جمع میشن زنا جیک تو جیک بشن؟! ...

این محله خیلی خوبه آدماش خوبن منم هیچوقت دم در بیا نیستم بچه ام وقتی صدا بچه هارا میشنوه خودشا میندازه تو کوچه مجبورم برم دنبالش

منظورم از اینکه گفتم چادریه اینکه حفظ ظاهر میکنه منم تاامروز چیزی میشنیدم از همسایه ها میگفتم تهمت نزنید ولی وقتی امروز با کمال بی حیایی جلو پسرای جوون حرفای رکیک میزد گفتم عجب سلطه ایه بی حیا