2821
2789

معلم پسرم بیش از حد رو قرآنو و هدیه فوکوس کرده انگار درسای دیگه مهم نیس هرهفته بچههارو میبره نماز سورههای سخت باید حفظ کنن هرچن من ب پسرم گفتم نمیخاد حفظ کنی چون سختشه واقعا حالا اگه دختر بودت اشکال نداش میگفتم ۹ سالگی باید به تکلیف برسن نماز بخونن ولی پسری که ۱۵ سالگی ب سن تکلیف میرسه چرا انقد روشون فشار میار بارها خواستم برم مدرسه همسرم میگه انقد مامان خورشیرین هس ک حرف تو شنیده نشه یا معلم لج میفته با بچه نمیذاره برم حتی جایزه هم تعیین کرده برا پیشی گرفتن بچهها تو نماز خوندن اونوق همین معلم تو ریاضی اینطوری نیس بارها سوال کردیم پاسخی نداده خودمون باید تو خونه با بچهها فارسی و ریاضی کار کنیم

ایا معلم بچههای شما هم اینطورن؟

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختر من کلا روخوانی کار میکنن

.تا حالا نگفتن سوره حفظ کنین

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

معلم پسرمنم رو همه درستش حساسه و همه رو کارمیکنه،املا لا بازی ازشون میگیرع،مثلا املابادکنکی،دویدنی و.....بیشتر هم تلفیقی درس میده،مقلا فارسی و ریاضی قاطیه،معلم پسرشما بیشتر تو فکر تعصبات مذهبیشه تا تدریس،همه ی درسا مهمون خصوصا ریاضی و علوم،پایه اش باید قوی باشه وگرنه در آینده حتما ب مشکل برمیخوره

آره غیر عادیه. من تو شهر مذهبیم و معلم به حفظ ۳ تا سوره و حفظ آیت الکرسی راضی شده.

شکایت کن و اگه روابط اجتماعیت خوبه، با بقیه یک مادران شکایت کن که اثر داشته باشه.

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

نه معلم پسر من اینطوری نیست ولی شاید روش اون معلم اینطوریه هر کسی یه روشی داره الان مگه بچت علوم و ر ...

چرا خودم به شدت تمرین میکنم باهاش ماشاالله باهوشه لجم ازین شیوه معلم گرفته

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
آره غیر عادیه. من تو شهر مذهبیم و معلم به حفظ ۳ تا سوره و حفظ آیت الکرسی راضی شده.شکایت کن و اگه روا ...

۵تا سوره حفظه پسرم این حتی سورههای کتاب مث ماعون و تکاثرو میگه حفظ کنن روابط اجتماعیم ولی مادران کلاس ب شدت خودشیرینن طوری تو گروه حرف میزنن انگار با پیامبر طرفن

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
معلم پسرمنم رو همه درستش حساسه و همه رو کارمیکنه،املا لا بازی ازشون میگیرع،مثلا املابادکنکی،دویدنی و ...

افرین مشکل منم اینه الان پسر من استرسی شدع چون نمتوته نمازو یاد بگیره واقعا یاد گرفتنش خیلی واجب نیست وقتش ک بشه خودم یادش میدم

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
افرین مشکل منم اینه الان پسر من استرسی شدع چون نمتوته نمازو یاد بگیره واقعا یاد گرفتنش خیلی واجب نیس ...

تو. سن بلوغ پسر بچه ها۱۵ساله،تاجایی که من میدونم،هرچیزی حدی داره باید با معلمش چندتا از خانواده ها حرف بزنن تا متوجه اشتباهش بشه،اینطوری که بچه دلزده میشه،دوم پایه خیلی مهمیه،اعتمادبنفس بچه شکل میگیره،نباید نادیده گرفته بشه کارش

دختر من سوم هس.معلم پارسال رو همه درسا حساس بود و ریاضی و علوم رو ول نمیکرد.ولی فقط چند تا سوره حفظ کردن

ولی امسال به قول شما گیر داده به قرآن که جز آخر قرانو حفظ کنن.۳ نفر ۲۵ سوره حفظ کردن دخترم ۲۰ تا زنگ تفریح نگه داشته دخترمو گفته اگه ۲۵ تا حفظ کنی میفرستیمت اداره جایزه بگیری

بعد ریاضی رو بیخیال شده هی میگه ۱۵ نفر افتصاحن باید بیان کلاس تقویتی که خودش گذاشته

دختر من سوم هس.معلم پارسال رو همه درسا حساس بود و ریاضی و علوم رو ول نمیکرد.ولی فقط چند تا سوره حفظ ...

معلمای تندرو اصلا راضی نیستم از معلم امسالش پسرمو فراری کرده از مدرسه

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
معلمای تندرو اصلا راضی نیستم از معلم امسالش پسرمو فراری کرده از مدرسه

انگار امسال بهشون اعلام کردن که رو دین و مذهب بچه ها کار کنن.چون معلم دخترم همش از جهنم و از این چیزا حرف میزنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792