2777
2789
عنوان

خانمایی که شکم دارن ولی باس ن ندارند بیاید کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 137 پست
من پایه ام. بیا کل بدن کار کنیم

هر کی هر قسمتی دوس داره کار کنه فقط بیایم اینجا بگیم من انجام دادم امروز 

که انگیزه بشه برامون بیایم از ورزشامون بگیم 

من یه برنامه خوب پیدا کردم دلم نیومد نگم

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.

من گوشیم خرابه البته خودم یه روز در میون ایروبیک میرم ولی توی ایروبیک حرکت اسکات باس ن رو بزرگ میکنه و خیلی هم این حرکات بالاتنه باعث بزرگ شدن کتف و شانه میشه من دوست ندارم. یعنی قبلا شانه های افتاده ای داشتم الان برعکس شده میخوام بازو و باس نم رو کوچیک کنم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی هر قسمتی دوس داره کار کنه فقط بیایم اینجا بگیم من انجام دادم امروز  که انگیزه بشه برامون ...

دست گلت درد نکنه. دقیقا همون ورزش‌هایی که من میرم باشگاه بهمون میگه اینجاس. من پایه ام فردا شروع کنیم

انگلیسی. از روی فیلم قشنگ مشخصه همه چیز. 

چیزی که من دانلود کردم همه ی چیزهایی که میگید داره ولی فارسیه منم از فردا شب انجام میدم فقط بعد افطار خیلی سنگینه با شکم پر😭

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖

هر کی برنامه رو دان کرد بگه .

من خودم شیر میدم روزه نمیگیرم 

ساعت۲ قبل از اینکه شوهرم واسه ناهار بیاد ورزش میکنم حالا هر کس هر ساعتی دوس داره تنظیم کنه 

ولی بیایم اینجا گزارش بدیم 

منم بدونم کیا هستن که هی بهشون گوشزد کنم

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.
من اجباری ندارم گفتم باهم باشیم عین یه باشگاه مجازی برنامه هم که داریم  چون میدونم ما زنا به و ...

استارتر من هستم پایه وززش چون خودم فیتنس کار میکردم الان چندماهه گذاشتم کنار 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
هر کی برنامه رو دان کرد بگه . من خودم شیر میدم روزه نمیگیرم  ساعت۲ قبل از اینکه شوهرم واسه نا ...

من دان کردم .روزه میگیرم هرروز یک ساعت عصر پیاده روی میکنم نیم ساعتم بعد از افطار و فیلم و شستن ظرفام پیاده روی میکنم.احتمالا بعد از پیاده روی که بدنم گرم شد حرکاتو انجام میدم🙌

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞