2777
2789
عنوان

خانمایی که شکم دارن ولی باس ن ندارند بیاید کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 137 پست
خودش هم زده هر حرکت چندبار فیلمش هم هست  بنظرم برنامه کاملیه

آره عالیه. انشالله از فردا بعد افطار. بعد نمیخواد قبلش خودتو گرم کنی یا پیاده روی کنی؟ من کمی کمر درد هم دارم. بدتر نمیشه؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
سلام منم هستم برنامه رو دانلود کردم ولی فارسیه؟؟؟؟؟ میخوام شکمم تخت شه😣

انگلیسی. از روی فیلم قشنگ مشخصه همه چیز. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه از روز اول باید شروع کرد دیگه

نفس جون هرکدوم این حرکاتو باید ۳۰ ثانیه انجام بدیم یا ۳۰ بار؟

راستی اون بالایی واسه کوچیک کردن سینه اس؟

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
آره عالیه. انشالله از فردا بعد افطار. بعد نمیخواد قبلش خودتو گرم کنی یا پیاده روی کنی؟ من کمی کمر در ...

چرا خودتو گرم کن 

حرکاتش سنگین نیست به مرور زمان سنگین میشه

ولی عشقم با خودت مراعات کن حرکتی که بهت فشار میاد نزن 

چون برای شکم انواع دراز و نشست ها رو میده شاید بهت فشار بیاد مواظب باش

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.
نفس جون هرکدوم این حرکاتو باید ۳۰ ثانیه انجام بدیم یا ۳۰ بار؟ راستی اون بالایی واسه کوچیک کردن سینه ...

خودش نوشته سی بار یا سی ثانیه 

نفس جون هرکدوم این حرکاتو باید ۳۰ ثانیه انجام بدیم یا ۳۰ بار؟ راستی اون بالایی واسه کوچیک کردن سینه ...

بعد هم خانما این برنامه برای ورزشی کردن بدنه شما تا حالا دیدید ورزش کاری پاهاش لاغر باشه 

باسنش کوچیک باشه 

سینه هاش شل باشه 

این اندامو ورزیده میکنه 

کلا ورزش منظورمه

بعد هم خانما این برنامه برای ورزشی کردن بدنه شما تا حالا دیدید ورزش کاری پاهاش لاغر باشه  با ‌رسن ...

برنامه گرم کردن اولیه تون چیه شما ؟